in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

A 2022-es ősz és tél divatszínei

Őszi és téli divatszínek 2022.

A trendek a kifutón születnek, később az utcán válnak igazán élővé. A 2022-es ősz és tél utcai divatja igen színpompásnak ígérkezik, derült ki Koppenhágában.

Az augusztus közepén megrendezett koppenhágai divathéten egyértelműen a színeké volt a főszerep. Az idei szezon utcai stylistjai szerint az őszi és téli divatszínek 2022-ben élénkek és gyönyörűek, a tetőtől talpig viselhető narancssárgától a pikáns lime-zöldeken át a klasszikus őszi barnákig és szürkékig terjednek. Ez a szezon lehet az, amikor színekbe borulhat a ruhatárunk.

Csak egy kis vagányság kell hozzá

A markáns, határozott színek beillesztése az öltözékeinkbe egyeseknek nehéz lehet, de cseppet sem ördögtől való. Az egész a csendes-óceáni kékkel indult, amely az elmúlt néhány szezonban meghódította a kifutókat, és idén őszre végre az utcára is eljutott.

x Promóció
2022-es őszi és téli divat színei.

Szintén 2022-es ősz és tél favorizált divatszíne a narancssárga. A feltűnő árnyalatot akár tetőtől talpig is viselhetjük, mondják a stylisok. Igazán trendi lesz a megjelenésünk.

2022-es őszi és téli divat színei.

A “zesty lime” szín ruhák, férfias stílusú blézerek és kiegészítők formájában jelent meg a 2002-es őszi téli kollekciókban. Közeli rokona, a “mellow yellow” szintén helyet kapott az őszi pulóverek, a maxi- és a kötött ruhák kínálatában.

2022-es őszi és téli divat színei.
Forrás: Pinterest.com
2022-es őszi és téli divatszínek
Forrás: Pinterest.com

A “Barbiecore” előretörésének köszönhetően a rózsaszínnek is határozottan divatban vannak, a legcsinosabb darabokon is felbukkan. Legendás? Igen, 2022-es ősz és tél egyik legmenőbb darabja a forró, rózsaszínű bőrnadrág lehet.

2022-es őszi és téli divat színei.

Konzervatív árnyalatok

Azok számára, akik a semlegesebb árnyalatokat kedvelik, a klasszikus őszi árnyalatok, mint a szürke, a vanília, a latte, a bézs és a barnák is jelenthetnek menekülő útvonalat. És mivel a teljesen fehérbe öltözködés sem évszakfüggő, az őszi és téli divatba is bekerültek a fehér és a törtfehér darabok is.

x Promóció
x Promóció
Menő fesztiváloutfit.

A fesztiváloutfit kötelező kellékei

Hatékony tanulás -elaboráció

Hatékony tanulás – elaboráció