in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

A hátizsák jobb választás lehet a válltáskánál

A hátizsák szuper darab!

A hátizsák nem csak mutatós, de kényelmes, praktikus és a gerincedet is kíméli.

A hátizsák mindenki számára és szinte minden alkalomra tökéletes választás lehet. Könnyű, egyszerű és praktikus, mindennapi használatra kiváló opció. Nem számít, mit kell cipelnünk, a könyvektől és a laptoptól kezdve a fényképezőgép-felszerelésen, a ruházaton, az ebéden vagy a tornafelszerelésen át, egy hátizsák megkönnyíti a feladatot. Íme három ok, amiért érdemes a hátizsákot választani.

Rendszer és praktikum

Egy minőségi hátizsákban elég hely van a legfontosabb dolgok szállítására, és elegendő zseb és rekesz segít abban, hogy a nap folyamán mindig minden könnyen és gyorsan megtaláljunk. A THULE Tact hátizsák például egy kiváló, sokoldalú, bluesign hátizsák, amely újrahasznosított anyagokból készült, laptop számára kialakított tárolóval, több zsebbel és lopásgátló funkciókkal is felszerelt, hogy minden értékünk rendezetten és biztonságban legyen.

x Promóció

Kényelem és egészségmegőrzés

A hátizsákok kényelmesebbé teszik a súlyosabb dolgok – könyvek, laptoptok, edzőcucc, stb. – cipelését. Egy hátizsákkal a súly egyenletesebben oszlik el, és a kezünk is szabad lesz közben. A hátitáska a gerincünket is kíméli, hiszen a két vállunkra eső teher egyensúlyban lesz. Akár hosszabb ideig is kényelmesen, fáradtság nélkül hordozható – erről a párnázott, széles vállpántok is gondoskodnak.

Biztonság

A hátizsák lehetővé teszi, hogy biztonságosan hordozhassuk a holminkat. A legtöbb hátizsák vízálló, könnyű és rugalmas, és maximális védelmet nyújt a benne lévő vagyontárgyaknak. A sok kis titkos zseb és rekesz biztonságot nyújt a tolvajok ellen. Magát a hátizsákot is szinte lehetetlen letépni a testünkről – ellentétben a válltáskákkal. A különálló és vízhatlan rekeszek pedig arról gondoskodnak, hogy még véletlenül se folyjon rá a kulacsunkból a víz a laptopunkra.

x Promóció
x Promóció
Reggeli fáradtság elleni tippek.

4 tipp a reggeli fáradtság ellen

Mit? Mivel? Hogyan? – Mobilfotós tippek