in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

A kényelmes hálószoba titka

Kényelmes hálószoba titka.

Ha valódi feltöltődésre és pihenésre vágysz, fontold meg az alábbiakat.

A hálószoba a legfontosabb helyiség az otthonunkban, ha a fizikai pihenésünkről van szó. Ez az a hely, ahol feltöltődünk, ahová elvonulunk, és ahol a napunk közel felét töltjük. Épp ezért nem mindegy, hogyan néz ki, és milyen érzések töltenek el bennünket, amikor belépünk a szobába. Ha a hálószobádban kényelmetlenül érzed magad, és az a benyomásod, hogy valami nem teljesen stimmel vele, nagyon is valószínű, hogy a lent felsoroltak közül valamelyik – vagy épp mindegyik – lakberendezési hiba tehet róla.

Túl sok fehér

Fehér falak, fehér ágynemű, fehér padló, fehér bútorok – való igaz, hogy a fehér a tisztaság és a nyugalom színe, de ha túlzásba visszük, könnyen kórház-érzetet teremthetünk vele a hálószobánkban. Érdemes a hálószoban falakat inkább bézsre vagy törtfehérre festeni, vagy az egyik falat, falrészt valamilyen színes, mintás tapétával dekorálni. Persze fontos, hogy ne essünk át a ló túlsó oldalára: kerüljük a túlzottan harsány színeket mintákat. Maradjunk inkább a pasztelles árnyalatoknál, azzal nem hibázhatunk.

x Promóció

Rosszak a hálószoba fényei

Egy nagy plafonról lógó fényforrás helyett építsünk be több kisebbet: éjjeli lámpákat, állólámpát a sarokba, esetleg spotlámpákat a plafonba. Arra is figyeljünk, hogy a fény minél melegebb legyen, hisz ez is rendkívül fontos, ha a hangulatunkról van szó. Jó szolgálatot tehet nekünk egy állítható fényforrás, mint például az Aqara LED Bulb állítható fényerővel és színhőmérséklettel rendelkező izzó. A Hub-hoz való csatlakozás után, kapcsolódik az intelligens vezérlőkhöz, és engedélyezhetjük rajta keresztül a fel- vagy lekapcsolásának ütemezését valamint más intelligens opciókat.

Hiányoznak a meleg hatású textúrák

A kényelmet, meghittséget sugárzó hálóból nem hiányozhatnak a természetes anyagok, mint például a fa és a pihe-puha textúrák sem. Remek választás lehet ide egy vastag kötött takaró, egy süppedős szőnyeg vagy egy nehéz bársony sötétítőfüggöny. A különböző kézműves technikával készült díszpárnák is remekül feldobják a teret, de érdemes beállítani egy megfelelő pontra egy réz gyertyatartót gyertyákkal, és persze a cserepes növény sem hiányozhat a sarokból vagy a komód tetejéről.

x Promóció
x Promóció

Mit? Mivel? Hogyan? – Mobilfotós tippek

Hasi zsír elleni tea.

Teával a hasi zsír ellen?