in ,

A legfontosabb szempontok a gyerekszoba berendezésénél

A baba- és gyerekszoba kialakítása általában a legtöbb jövendőbeli szülőnek örömteli foglalatosság. A látvány mellett azonban érdemes a praktikumra is figyelni – ehhez adunk most néhány hasznos tippet.

A közhiedelemmel ellentétben egy kisbabának eleinte nincs túl sok mindenre szüksége. A babaszoba felszerelésénél a legfontosabb szempont a biztonság és kényelem kell hogy legyen. A baba biztonsága és kényelme, illetve a mi kényelmünk. Hogy mindez meglegyen, ne feledkezzünk meg az alábbiakról!

1. Minden karnyújtásnyira

Igyekezzünk úgy elhelyezni a babaszoba bútorait, hogy a legszükségesebb dolgok (ruhácskák, törlőkendő, papírzsebkendő, kedvenc játékok) karnyújtásnyira legyen mind a pelenkázófelülettől, mind pedig a szoptatófoteltől. Az éjszakai keléseknél rendkívül hálásak leszünk, ha ez eleve így lett kialakítva.

x Promóció

2. Szerezzünk be egy jó minőségű bébimonitort

A babaőr hatalmas segítség minden szülőnek, hiszen nem kell percenként beugrálni a gyerekszobába, hogy lássuk, épp mi történik a picivel. Nagyobb lakásokban egyenesen nélkülözhetetlen, de akkor is hasznos, ha csak egy vékony gipszkartonfal választ el szemünk fényétől. Az IBABY CARE M8 okos bébiőr 360 fokos teret fed le, lehetővé teszi, hogy figyelhesük gyermekünket, bárhol is legyen. A beépített érzékelőknek köszönhetően az M8 figyeli a helyiség levegőminőségét, páratartalmát és hőmérsékletét, és értesít azok ingadozásáról.

3. Legyen mosható a tapéta

Ezt a szempontot nem szeretnénk hosszasan magyarázni, előbb-utóbb ugyanis minden szülő megtanulja értékelni a mosható tapéták zsenialitását.

4. Az éjszakai fény szülőnek és babának is fontos

Mindenképp szerezz be egy hangulatos éjszakai világítást, hogy ne kelljen álmosan kapcsolók után tapogatóznod. A különböző színű fények ráadásul a baba számára is nyugtatóan hatnak majd.
A MiPow Zoocoro AirWhale smart LED például több millió színben képes világítani miközben a kedvenc dalokat is lejátssza. Az okos éjszakai fény iOS és Android támogatással is rendelkezik, így telefonról vezérelhető.

5. Legyen minél több rakodóhely a szobában

Nincs rosszabb, mint éjjel félig még az álomban tapogatózva orra esni egy kint felejtett gyerekjátékban, vagy belegabalyodni a földre dobott koszos ruhákba. Épp ezért legyen minél több doboz, tárolókosár kéznél, hogy este pillanatok alatt felszámolható legyen a napközben kialakult káosz.

x Promóció
x Promóció
Kornél története a digitális oktatásról

Csak egy lépés a világszínvonalú oktatás

Prêt à Pousser, a kiskert, amire nem lehet nem rákattanni!