in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

A legjobb hangoskönyv újdonságok kicsiknek és nagyoknak

Hangoskönyv újdonságok mindenkinek.

A hangoskönyv műfaja egyre népszerűbb, ennek megfelelően egyre jobban bővül a hazai kínálat is.

A hangoskönyv már jó néhány országban hatalmas népszerűségnek örvend: van olyan skandináv ország, ahol a teljes könyvforgalom több mint 50%-át adják a hangoskönyvek. Nem csoda, hiszen segítségükkel ötvözni tudjuk a kellemest hasznossal: hallgathatjuk őket vezetés, takarítás vagy ingázás közben is. És persze leköthetjük velük a legkisebbek figyelmét is. Íme néhány remek újdonság!

Finy Petra: A fűszerkartona

Finy Petra hét földrész ősmeséit gyűjti egybe, miközben mindegyik szöveg a szerző saját meséje. Hol fakad a fiatalság forrása? Mivel jutalmazta meg a jaguáristen a piaci macskát? Hogyan szelídítette meg a szerelmes lány a vad halakat? A mítoszok világát idéző történetekben istenek, varázslók, tündérek, szerelmesek, különleges állatok mesélik és teremtik újra a világot és teszik mindezt fanyar bűverővel. A meséket Balsai Móni hangja kelti életre. (Kossuth Kiadó)

x Promóció

TIPP: Most fog majd igazán jó szolgálatot tenni egy tablet. Egy mozdulattal rá tudjuk tölteni a meséket, és a kicsik hallgathatják őket esti meseként, vagy akár utazás közben is.

Itt érdemes körülnézni: https://www.icentre.hu/kategoria/ipad.

Arthor Conan Doyle: Sherlock Holmes emlékiratai II.

Az Emlékiratok utolsó novellái kicsit közelebb engedik hozzánk Sherlock Holmes-t, az embert. Megismerkedünk bátyjával, a hasonló képességekkel rendelkező Mycrofttal. Megtudjuk, hogy a testvérek gyakran igénybe veszik munkájukban egymás segítségét. Itt jelenik meg a színen Sherlock nevezetes ellensége, Moriarty professzor is. Vele hősünk élet-halál harcot vív, melyben mindketten életüket vesztik. Ennek a küzdelemnek a történetét írja meg doktor Watson az utolsó novellában. Ezzel búcsúzik örökre Watson, a krónikás (és Doyle) a nagy detektívtől. Vagy mégsem? A történeteket Fekete Ernő színművész olvassa fel nekünk. (Titis Kft)

Dr. Bagdy Emőke: Pszichofitness

Szeretnéd tudni, mi történik velünk életünk stresszeiben? Mi zajlik ilyenkor testi-lelki működéseinkben? Milyen megküzdési lehetőségeink vannak? Előfordul, hogy fáradtnak, szomorúnak érzed magad? Szeretnéd jól érezni magad a saját bőrödben? Szeretnél örülni az életnek? Tarts velünk: kacagjunk, kocogjunk, lazítsunk! (Kossuth Kiadó – Mojzer Kiadó)

Bartis Attila: A nyugalom

Bartis Attila nemzetközi sikert aratott regénye a rendszerváltás történetét családregény formájában beszéli el. A mű az utóbbi évek egyik legsikeresebb magyar könyve. A cselekmény középpontjában anya és fia nyomasztó kapcsolata áll, mögötte a rendszerváltás magyarországi éveinek díszletével. Ez a viszony paradigma jellegű az emberi kapcsolatok elzüllésére egy olyan társadalomban, ahol az individuum folytonos erőszaknak van kitéve. A könyv hangulatilag Sartre és Camus könyveinek atmoszféráját idézi. (Kossuth Kiadó)

TIPP: A hangoskönyvek esetében sem mindegy a hangzás: a vadonatúj AirPods térbeli hangzásával körülölelnek a hangok. Adaptív hangszínszabályzása a füledhez hangolja azt, amit épp hallgatni szeretnél, legyen az zene vagy beszéd.

x Promóció
x Promóció
Helyek, amiket mindig elfelejtünk letakarítani a lakásban.

Helyek, amiket mindig elfelejtünk letakarítani a lakásban

Rendezd otthon az irataidat!

Rendszerezd otthon a hivatalos dokumentumokat!