in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

A legmenőbb tokok a nyári szezon divattrendjeihez

Legmenőbb tokok.

Ha érdekel a divat és szeretsz stílusosan öltözködni, tudod, hogy a legapróbb részlet is elronthatja a gondosan összeállított szettet. Vagy épp hatalmasat dobhat rajta. Megérkeztek a legmenőbb tokok a nyári szezonra.

Az aktuális divattrendekhez – mint idén nyáron például a vörös vagy az élénk színek – nem csak a divatipar igazodik, de olyan iparágak is, amelyek praktikus és nélkülözhetetlen kiegészítőket gyártanak, ám amelyektől a mai vásárlók már a hasznosság mellett a trendi látványvilágot is elvárják. Erre gyorsan kerestünk is két példát. Megnéztük a piac legújabb és legmenőbb AirPods- és iPhone-tokjait, amelyek remekül illeszkednek a 2022-es nyári ruhatrendekhez. Íme!

Trend: a szelíd motoros

Soha nem volt még ennyire a fősodor része a motoros dzseki, a bőrnadrág és bőr rövidnadrág, mint idén nyáron. Stílustól és alkalomtól szinte függetlenül, a motoros szubkultúrából átvett ruhadarabok mindenhol felbukkannak és hódítanak.

x Promóció

A stílushoz illő AirPods-tok: Decoded AirCase 2 Prémium bőr tok, feketében.

Trend: ragyogó színek

Feltűnő vibráló színek és színpárosítások mindenhol! A color blocking annyira elterjedt, hogy mára még az erős színektől leginkább ódzkodó divatrajongó is beszerzett már legalább egy fukszia maxiszoknyát.

A stílushoz illő AirPods-tok: ELAGO Airpods Pro TPU felakasztható tok.

Trend: a szolid fehér/bézs/ekrü

Íme a tökéletes kánikulai viselet: a fehér összeállítás. Mindenfajta fazon és szabásvonal megengedett, így ez a trend viszonylag nagy mozgásteret hagy a követőinek.

A stílushoz illő iPhone-tok: IDEAL OF SWEDEN Athena Necklace Case for iPhone 13 Pro – Ecru.

Trend: a farmer kéksége

Hol vannak már azok az idők, amikor cikinek számított tetőtől talpig farmerba öltözni? Ma már az egyik leghaladóbb outfitnek a karakteres szabású denim ing és a magas derekú farmer rövidnadrág kombinációja számít.

A stílushoz illő iPhone-tok: IDEAL OF SWEDEN iPhone 12 / 12 Pro tok (kék verzióban).

x Promóció
x Promóció
Apple Wtch rajongó sztárok.

Sztárok, akik rajonganak az Apple Watch-ért

Izzadásálló alapozó nyárra.

Izzadásálló alapozó nyárra