in ,

WOWWOW Imádom!Imádom! AranyosAranyos

A pasztell 2022 slágere is

Pasztell a sláger!

A pasztell mindig divatos, ám évről évre új csavarral tudjuk modernné tenni a lágy színekben pompázó szettjeinket.

A pasztell örök – sosem lesz divatjamúlt, ám a trendek diktálói, a divatházak irányítói és a stílusinfluenszerek minden szezonban kitalálnak valamit újat – vagy visszahoznak valami régit – azért, hogy ezek az összeállítások ne tűnjenek unalmasnak, ne fáradjanak el. Íme, hogyan viseljük a pasztellt idén tavasszal ahhoz, hogy lépést tartsunk az aktuális trendekkel.

A pasztell 2022 slágere is

Color blocking technika

A dopamine dressinghez hasonlóan a color blocking – azaz a különböző színblokkok kombinálása – pasztell árnyalatok esetében is kiválóan működik. A meglepő színkombinációk ellenére az összhatás harmonikus lesz, és nagyon friss is.

x Promóció

Egy szín – különböző árnyalatok

Hasonlóan üde eredményt érhetünk el, ha kiválasztunk egy színt, és annak különböző árnyalatait kombináljuk. Törekedjünk arra, hogy csak az egyik ruhadarab legyen domináns, a többi pedig inkább háttérként funkcionáljon, kiemelve ezt az úgynevezett „statement” darabot.

A pasztell 2022 slágere is

Izgalmas textúra

Kevésbé tűnik unalmasnak és elcsépeltnek a pasztell – vagy akár a nude is – ha a szín érdekes textúrával párosul. Ez lehet csipkedísz, gyöngyözés, bármilyen rátét, de egy izgalmas kötött minta is.

A pasztell textúra.

Pasztell részletek

Mindig elegáns és visszafogott választás, ha szettjeinket pasztell kiegészítőkkel kombináljuk, azaz ha a pasztellt inkább csak az öltözetünk részleteiben rejtjük el. Ez lehet egy sál, de egy telefontok is, mint például az Ideal of Sweden márványos hatású védőtokja. A Rose Pearl Marble árnyalat fényes és modern dizájnt mutat be gyöngyházfehérjével és krémes rózsaárnyalatokkal.

Pasztell telefon tok.

x Promóció
x Promóció
Boldogító ételek.

Boldogító ételek

Fontos számok az egészségről.

Fontos számok, amik az egészségi állapotodról árulkodnak