in ,

AranyosAranyos WOWWOW

A szezon slágerdarabja: a kalap

A kalap visszatért, és úgy tűnik, egy ideig még velünk marad. Ha szeretnéd valami igazán különlegessel feldobni őszi szettjeidet, válaszd ezt a kiegészítőt.

Elismerjük, a vászonkalap nem a legegyszerűbb kiegészítő, ám ha néhány részletre kellőképp odafigyelsz, mesés outfiteket tudsz varázsolni a segítségével.

Okosan válassz!

Kalap vásárlásánál nagyon sok szempontot kel figyelembe venni. A legfontosabb, hogy a fazon, amit kinéztél, passzoljon az arcformádhoz. Van, akinek a széles karima a nyerő, másokhoz a férfias fedora-típus illik. Ne egyedül indulj kalapot venni: vidd magaddal a legjobb és legőszintébb barátnődet, mivel amit te a tükörben látsz, gyakran nincs összhangban azzal, ahogy a környezetünk lát téged.

x Promóció

Ha a fazon megvan, arra is figyelj, hogy a méret jó legyen, kényelmes. Ne szorítson, de ne is libbenjen le a fejedről az első fuvallatra. Keresd a jó minőséget, ha díszpánt van a kalapon, lehetőség szerint legyen bőrből vagy selyemszalagból, és kerülj minden extra díszítést, cicomát. Minél egyszerűbb a fejfedő, annál sokoldalúbb.

Passzoljon a kabátodhoz

A kalap elsősorban kültéri viselet, ezért gondold át, melyik kabátodat viseled legtöbbet a hideg évszakokban, és ahhoz illő kalapot válassz. Ha a kabát fekete, érdemes bordó, barna, sötétzöld verziókban gondolkodni, a teljes fekete szett ugyanis nagyon nyomasztó hatást tud elérni, ráadásul sápaszt is.

Párosítsd okosan más kiegészítőkkel

Kalapviselésnél különösen a fülbevalóra érdemes figyelni. Az egyszerű vonalvezetésű, de látványos darabokkal (mint például egy nagy méretű karika fülbevaló) emelheted az összhatást. Vigyázz, hogy ne mixeld a stílusokat: a férfias vonalvezetésű kalaphoz nem illik az etno stílusú ékszer – ez utóbbiak amúgy is inkább nyári kiegészítőnek számítanak.

Inspirálódj online!

Írd be a Pinterest keresőjébe, hogy „hat outfits for women”, és inspirálódj a jobbnál-jobb szettekből!

x Promóció
x Promóció
krimisorozat

Krimisorozatok őszi borzongáshoz

Elhanyagolt izomcsoport

Három izomcsoport, amit nem edzünk eleget