Az egyediség a karórádnál kezdődik


Válaszd ki a kedvenc számlapod!


Az Apple továbbra sem teszi lehetővé a cégen kívüli fejlesztők számára, hogy teljesen új számlapokat tervezzenek az Apple Watch-hoz, de a watchOS 7-ben már lehetőség nyílt arra, hogy néhány stílusos újdonságot is letölthess. Bár nem megtervezhető a számlap minden eleme, ezt a jogot az Apple megtartotta, de sokféle lehetőség és kép közül választhatsz – akár a saját galériádból is.
 

Az Apple folyamatos fejlesztésekkel igyekszik egyre önállóbb eszközzé tenni az Apple Watch-ot, ennek része az is, hogy tavaly hozzáadták az App Store-t is. Idén pedig a különböző számlapok megosztása a legnagyobb újdonság, amelyet a külsős cégek meg is próbálnak kihasználni, így számtalan újdonságra bukkanhatsz.
 

Az App Store-ban egyszerűen keress rá arra a szóra, ami a leginkább kifejezi, milyen hátteret szeretnél látni, illetve a „watch face” kifejezésre, és máris hosszú listát láthatsz, sőt teljes teljes gyűjteményekből is válogathatsz.
 

Sokféle lehetőség közül választhatsz. / Forrás: appleinsider.com


Az egyetlen nehézséget az okozhatja, hogy a letöltést követően még mindig szükséges az iPhone-od az adott számlap Apple Watch-hoz való hozzáadásához, abban az esetben is, ha azt az órádra töltötted le.
 

Többféle hasznos elemet kínáló watch face-t is találhatsz, amely azon túl, hogy szórakoztat és gyönyörködtet, még akár az olyan komoly feladatokban is segítséget jelenthet, mint a nyelvtanulás – mindezt feltűnés nélkül teszi, hiszen minden alkalommal, amikor az Apple Watch-ra pillantasz, egy új kifejezést láthatsz, így észrevétlenül tanulhatsz.

Érdemes kipróbálnod az újdonságokat, kísérletezz bátran!

Forrás: appleinsider.com