in ,

Imádom!Imádom! WOWWOW

Az idei szezon 3 legstílusosabb nyáresti felöltője

Bármekkora is napközben a hőség, esti bulik, kültéri vacsorák közben, után jól eshet, ha van kéznél valami, amit könnyedén a hátunkra dobhatunk, ha feltámad a szél.

Ha unod már a farmerdzsekit, érdemes beszerezni egy igazán trendi darabot a nyári éjszakákra. Idén az alábbi felöltőtípusok hódítanak leginkább a sztárok és az influenszerek körében. Nem csoda, hiszen mindegyik extrém nőies, és bármilyen ruhával, szettel könnyen párosítható.

Az oversize blézer

A túlméretezett kabátok, zakók egy ideje hódítanak már a fashionisták körében, idén azonban megjelentek ezek ultrakönnyű, vékony, finom anyagokból készült verziói, hogy nyáron se kelljen lemondani róluk. Egy dologra érdemes csak figyelni az esetükben: ne legyenek hosszabbak, mint a miniszoknya vagy short, amit viselsz, máskülönben az alulöltözöttség benyomását keltik.

x Promóció

A kimono

A divattervezők újraértelmezték a japán nők tradicionális viseletét: először hálóköntös formájában jelent meg a nyugati divatáruházak kínálatában, mostanra azonban az utcai viseletbe is beszivárgott. Ruha fölé igazán mutatósak a rövidebb verziók – mivel ezek általában gazdagon mintázottak, inkább egyszínű szettek fölé ajánljuk, ám a bátrabbak kísérletezhetnek a minták mixelésével. Ha igazán ütős hatást szeretnénk elérni, akkor viszont mindenképp egy lábszárközépig érő verzióba érdemes beruházni.

A vállra dobott nagy méretű sál

A legforróbb estékre ez a legideálisabb választás. Szépen összehajtogatva a legkisebb táskában is elfér, igazán könnyű és nagyon nőies viselet. Többféle anyagból készülhetnek, keressük a természetes pamut vagy selyem verziókat – ezek terülnek a legszebben, és a bőrünknek is jól esik az érintésük.

A bemutatott nyáresti felöltőknek tökéletes kiegészítője lehet egy stílusos iDeal Of Sweden tok, amellyel még egyedibbé varázsolhatod megjelenésedet! Az IDEAL OF SWEDEN egy svéd divat- és életmódmárka mobiltelefon-kiegészítők számára. Termékeiket ők maguk tervezik a divatbemutatókon és a kifutókon legújabban fellelhető inspirációk alapján.

x Promóció
x Promóció

3 frissítő nyári koktél

Hogyan kezdjek el futni

Hogyan kezdjek el futni? Ha feltetted már a kérdést, jó úton jársz