in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Az irodai ruhatár 4 alapdarabja

Irodai ruhatár alpdarabjai.

Ezekkel a darabokkal nem lehet mellényúlni!

Manapság egyre többen fedezik fel a minimálgardróbban rejlő előnyöket, és ennek megfelelően igyekeznek átalakítani a ruhatárukat. A törekvés érthető, hiszen a néhány alapdarabból álló gyűjtemény jelentősen lerövidíti a készülődésre szánt időt, helyet takarít meg az otthonunkban, mindezt úgy, hogy megjelenésünk továbbra is kifinomult, elegáns és átgondolt benyomást kelt majd. Íme az irodai ruhatár legfontosabb téli alapdarabjai.

A laza garbó

Igazán jól jöhet azokon a napokon, amikor legszívesebben a paplant húznánk magunkra, annyira hideg van odakint. Válasszunk egy semleges árnyalatú verziót, hogy könnyen párosítható legyen a már meglévő darabjainkkal. Érdemes kerülni a szűk, testhezálló fazont, sokkal könnyebb dolgunk lesz egy lazább szabású, bőven derék alá érő változattal.

x Promóció
Irodai ruhatár alpdarabjai.

A jól szabott nadrág

A tökéletes szabású nadrág egyetlen szekrényből sem hiányozhat: ez az a ruhadarab, amihez zsigerből nyúlunk, ha tudjuk, hogy aznap nehéz megbeszélések, komoly szakmai kihívások várnak ránk. Ez a ruhadarab önbizalmat ad, közben a mozgásban sem hátráltat, kényelmes és látványos is egyben. A fazon bármi lehet, a lényeg, hogy úgy álljon, mintha ránk öntötték volna. Ezért a hatásért megéri felkeresni egy varrónőt is, ha sehogyan sem találunk olyant, ami hibátlanul mutat az alakunkon.

Irodai ruhatár fontos darabjai.
The Frankie Shop/matchesfashion.com

A zakó, ami öltöztet

Íme egy igazán sokoldalú ruhadarab: a zakó! Viselhetjük kabát helyett, de rétegezhetjük ovesize szövegkabát vagy kardigán alá is. Párosíthatjuk ruhával, ceruzaszoknyával de a póló-farmer kombónak is egyből összeszedett, komoly hatást kölcsönöz.

Irodai ruhatár mindenkinek.

A megfelelő kiegészítő

Mi sem dobhatja fel jobban az outfitünket, mint egy okosan megválasztott kiegészítő – nem véletlen, hogy annyira lelkesedünk a cipőkért és a táskákért. Jelenlegi kedvencünk egy MacBook Air laptoptok, amit könnyedén a hónunk alá csaphatunk útban a tárgyaló felé. A Tomtoc kifinomult vonalvezetése és visszafogott pasztellrózsaszín árnyalata minden szetthez kifogástalanul passzol majd és az irodai ruhatár egyik hasznos darabja lesz.

x Promóció
x Promóció
10 étel, amivel legyőzheted a depressziót.

10 étel, hogy legyőzd a depressziót

Csillagjegy, aki nem bírja zene nélkül.

3 csillagjegy, akinek mindene a zene