in

Tökéletesre álmodott mindennapok az új iPad minivel

Hogy férhet bele több jó élmény egy napba?

Kata az egyetemi tanulmányai legnagyobb részét a digitális oktatásban végezte, erről meséltünk korábbi blogposztunkban.

A mindennapok során elsősorban időt akar nyerni magának, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötve választania a család, a barátok, a tanulás, a munka és a hobbijai között. Mi segíthet ennyi mindennel egyszerre zsonglőrködni, közben pedig még élvezni is az életet?

Kata egyetemi hallgatóként és édesanyaként rengeteget videochatel. Szereti a házimunkát feldobni azzal, hogy a barátnőivel beszélget közben.

x Promóció

Barátnője egy ilyen beszélgetés során hívta fel a figyelmét rá, hogy a megfelelő technológiával még tudatosabban és egyszerűbben építheti be a hobbijait és az őt feltöltő tevékenységeket a munka, az otthoni feladatok és a tanulás közé.

iPad mini olyan aktív emberek számára, mint Kata

Kata és barátnője egy kávézásuk alkalmával nézték át az új iPad mini funkcióit, amelyek közül Katának az tetszett a legjobban, hogy a FaceTime és számos más videochat applikáció használatakor a Center Stage funkciónak köszönhetően bármennyit mozoghat a képernyő előtt, az leköveti és fókuszba helyezi az arcát. Így főzés vagy festés közben is beszélgethet a szeretteivel, vagy akár egy egyetemi előadást hallgatva is rendszerezheti a jegyzeteit az asztalán.

Pont ennél a gondolatnál dobbant meg a szíve: Milyen jó lenne, ha nem kellene tonnányi füzettel és jegyzettel mászkálnia! Tanítás előtt ugyanis óvodába viszi a kisfiát, utána pedig általában még a játszótéren is eltöltenek pár órát. Szívesen lecserélné a 6 kilónyi papírt egyetlen, összesen mindössze 293 grammot nyomó hatodik generációs iPad minire.

Beteljesült álom

Barátnőjének hála megtudtuk, hogy közeledik a 30. szülinapja, és az új iPad minire vágyik! Így meghívtuk az iCentre-be, hogy teljesítsük az álmát és ő maga választhasson a Starlight, Pink, Purple és Space Grey színű iPad minik közül. Végül a legelső szín lett a kedvence!

Az ünnepi esemény az iCentre Infoparkban lett megörökítve a vadonatúj iPhone 13 Pro készülékkel. Itt meg is nézhezted.

Fontos tudni Katáról, hogy sohasem úgy gondolt a 30. szülinapjára, mint egy aggasztó életkorra, sokkal inkább úgy érezte, hogy ez az évtized lesz az, amikor tényleg önmaga lehet majd és valóban azokkal a dolgokkal foglalkozhat, amik igazán fontosak számára. 

Kata szerint az új iPad mini kiváló üzemidejével a rendelőben töltött várakozási időben, tömegközlekedéskor, de még a mosogatás közben is értékes én-időt tesz lehetővé a számára. A 12 megapixeles ultraszéles előlapi kamerával pedig olyan képeket csinálhat az őszi és téli tájról, amelyek inspirációul szolgálhatnak a festményeihez, vagy ajándékba adhatók nyomtatva a rokonoknak.

Tudatos élettervezés az iPad mini segítségével

Kata és barátnője abban mindenképp megegyeztek, hogy az iPad mini attól kel életre, ha a tulajdonosa megálmodja, hogyan lehet a segítségével tartalmasabb, színesebb, élénkebb az élete. Mi pedig az iCentre-nél pontosan ilyen álmokat valósítunk meg.

x Promóció
x Promóció

Szépen és biztonságban

Black Friday- de mitől fekete?