in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Egészséges életmód négy apró lépésben

4 lépés az egészséges életmód felé.

Muszáj törődnünk magunkkal, mert ezt senki más nem tudja megtenni helyettünk! Mozdulj el egy kicsit az egészséges éledmód felé!

Hagyd el egy káros szokásodat!

Káros szokás a dohányzás – minden elszívott szál cigaretta öt perccel rövidíti meg az életet –, az alkohol, de az is, ha elalvás előtt, alvás helyett a telefonunk képernyőjét bámuljuk. Érdemes fokozatosan nekilátni, lépésről lépésre, a drasztikus megoldások nagyon kevés esetben működőképesek. De ezzel nagyot mozdulsz az egészséges életmód felé!

Igyál több vizet!

Naponta minimum 1,5-2,5 liter folyadékot ajánlott elfogyasztani, ez nélkülözhetetlen a fizikai és mentális jóléthez. A folyadékfogyasztásba nem tartoznak bele a szénsavas üdítőitalok, a fekete és a zöld tea, a kávé. Törekedj arra, hogy az ajánlott mennyiséget – nyáron, vagy intenzív sport után lehetőleg még többet – minden nap elfogyaszd, arányosan elosztva a nap folyamán. A HidrateSpark 3 intelligens vizes palack nyomon követi a vízfogyasztásodat, és világít, hogy emlékeztessen az ivásra az ingyenes Hidrate alkalmazáson keresztül, amely Bluetooth kapcsolattal működik.

x Promóció

Kezeld a stresszt!

Szervezetünk egészét extrém károsan érinti a tartós stressz. A legfontosabb, hogy felismerjük, stresszesek vagyunk, utána már tudunk kezdeni valamit a helyzettel. Az az iPhone, iPad vagy Apple TV Fitnesz appjában rengeteg különböző irányított meditáció közül lehet választani, de kezdetnek akár az Apple Watch Tudatosság funkciójának légzőgyakorlatai is kiválóak. A meditáció közben az Apple Watch megjeleníti a meditációból eltelt időt és az aktuális pulzusszámot.

Tölts időt a természetben!

A természetben való tartózkodás, séta, túrázás, vagy akár a természeti jelenetek szemlélése (ablakon keresztül, például) bizonyítottan csökkenti a dühöt, a félelmet és a stresszt, és növeli a kellemes érzéseket. A természet nemcsak érzelmileg teszi jobbá a közérzetet, hanem hozzájárul a fizikai jóléthez is, csökkenti a vérnyomást, a szívverést, az izomfeszültséget és a stresszhormonok termelődését.

x Promóció
x Promóció
Helytakarékos tárolás.

Helytakarékos tárolás a fürdőben is

Pro-aging az új anti-aging.

A pro-aging az új anti-aging