in ,

WOWWOW AranyosAranyos Imádom!Imádom!

Ez sokat elárul a kapcsolatotokról

Ez sokat elárul a kapcsolatotokról.

A szerelmesek gyakran sétálnak egymás kezét fogva. Ám az, ahogyan ezt teszitek sokat elárul a kapcsolatotokról és rólatok is.

Amikor a párok kéz a kézben sétálnak, az mindenekelőtt egy dolgot jelez: szeretetteljes együttlétet. De ezen túlmenően az, ahogyan az emberek fogják egymás kezét, sok mindent elárulhat arról, hogy milyen kapcsolatban élnek. Elárul valamit rólad és a kedvesedről, hogy ki tartja elöl és ki hátul a kezét – vagy hogy a kezek egymásba fonódnak-e vagy csak lazán lógnak, alig érve a másikéhoz…

A klasszikus kéz a kézben

Valószínűleg ez a leggyakoribb kéztartási mód, és többet elárulhat a párkapcsolati hatalmi dinamikáról, mint azt gondolnánk. Azt mondják a szakértők, hogy akinek a keze felül van (tenyérrel lefelé), az a dominánsabb fél. A kutatások szerint ennek a nemhez is köze van, hiszen a férfiak keze lényegesen gyakrabban van fent, még akkor is, ha figyelembe vesszük a férfiak és nők közötti méretkülönbséget.

x Promóció

Általában az egyik fél is jobban kapaszkodik a másikba. A kezét tartó személy pedig védekezően szorosabbra húzhatja a szorítását, hogy vigaszt vagy megnyugtatást nyújtson, amikor a másik szorong. Azonban, ahogy korábban említettük, az ilyen határozott szorítás a kapcsolaton belüli dominanciát is jelezheti.

Az egymásba font ujjak

A kézen fogás ezen technikája nagyfokú intimitásra és gondoskodó kapcsolatra utal. Azt is jelzi, hogy a pár jól érzi magát egymás társaságában, és hajlandó a sebezhetőséget kimutatni, hiszen ez a bensőséges kéztartás a kettejük közötti mély és egyenrangú kapcsolatot fejezi ki. Azt is mutatja, hogy szükségük van egymásra. Az egymásba fonódó ujjak azt fejezik ki, hogy „beléd vagyok esve. Közelebb akarok kerülni hozzád, és nem tudok elég közel kerülni”. Ha mindketten hajlandóak így fogni egymás kezét, az azt jelenti, hogy mindketten ugyanazt várják el a kapcsolattól.

Az laza, alig érintő kézfogás

Ez a kéztartás azt fejezi ki, hogy a partnerek bíznak egymásban, törődnek egymással, és hogy a távolság ellenére minden rendben van köztük. Szenvedélyesek, de érzelmileg stabilak, nincs szorongás, aggodalom a kapcsolat jövőjét illetően. Ez az érintkezési mód azt is jelenti, hogy mindketten nagyon független emberek, és elég magabiztosak ahhoz, hogy gyakran egyedül legyenek a másik nélkül. Ugyanakkor minden függetlenségük ellenére mindketten vágynak arra, hogy érintésen keresztül kapcsolódjanak és szükségük van fizikai intimitásra. Mindketten élvezik és értékelik a szabadságukat, miközben minden bizonnyal mélyen kötődnek egymáshoz.

x Promóció
x Promóció
Ragyogó bőr - ugye ilyet akarsz?

8 étel a ragyogó bőr érdekében

Túlhajtod magad a sportban.

4 jel, ami arra utal, hogy túlhajtod magad a sportban