in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Fekete blézer a tavaszi szezonban

Fekete blézer tavasszal.

A fekete blézer vagy zakó örök klasszikus, megannyi variálási lehetőséggel. Mutatjuk, most épp mi számít trendinek.

A jól szabott, jó minőségű fekete blézerek képesek bármilyen szettet átalakítani. Outfitünk megmentői, nincs nála sokoldalúbb és karakteresebb ruhadarab.
Valószínűleg már van egy fekete blézered, de mikor viselted utoljára? Ha már régóta a szekrény mélyén lapul, mert kissé meguntad vagy elfeledkeztél róla, mutatunk néhány friss tippet, ami ismét meghozza a kedvedet ehhez az örökzöld darabhoz. Szándékosan olyan szettejet választottunk, amelyeket a meglévő ruhatárad darabjaival újraalkothatsz.

Játék az arányokkal

Jó ötlet lehet az oversize felöltőt egy fekete miniruhával és vastagtalpú, hosszúszárú csizmával kombinálni. Ennél a looknál játszhatsz esetleg még egy magában mintás fekete harisnyával is, vagy húzhatsz egy vastag térdzoknit a vékonyabb harisnya fölé.

x Promóció
Fekete blézer.

Nőies vonalak

Lágyítsd a fekete zakó határozottságát egy hosszú, lenge szoknyával. Szintén nagyot dob az összhatáson, ha figyelsz a nőies sziluettre, és a blézert középen összehúzod egy mutatós övvel. Ehhez szetthez ugyanolyan jól mutat a magas sarkú körömcipő, mint az egyszerű tornacsuka vagy bakancs.

Fekete blézer.

A kislányos verzió

A ruhadarab komolyságára jó válasz a kislányos mini rakott szoknya. Megtöri a komor vonalakat, ugyanakkor a szett továbbra is elegáns és nőies marad. Javasoljuk, hogy maradj a visszafogott színeknél, a bézs, a szürke, a fehér vagy barna mindig jó választás. Ha túlzottan mintás vagy tiritarka a szoknya, nagyon máshová teszi a hangsúlyt, és jelmezjellege lesz az összeállításnak.

Fekete zakó.

Lazán a hétköznapokra

Annak sem kell tartania a fekete blézertől, akinek a kényelem mindennél fontosabb. Nő szárú nadrággal, laza, férfias inggel és egy vagyány tornacsukával tökéletes hétköznapi viselet lehet tavasszal. Az outfitre a nagyméretű, komolyságot sugalló táska teszi fel a pontot.

Fekete zakó.

TIPP: A Tomtoc prémium laptoptáskája puha gyapjúbélésével és vastag párnájával a fő rekeszben kiváló védelmet nyújt a laptopnak a mindennapi karcolásoktól és ütődésektől. Ez a táska robusztus védelmet nyújt a mindennapok alapvető eszközei számára, miközben elegáns, minimalista vonalakkal rendelkezik.

Fekete táska.

x Promóció
x Promóció
Boldog macska.

4 tipp, hogy a macska boldogabb legyen

Könyvespolc,

Könyvespolc – így rendszerezd és dekoráld