Fotózz gyorsabban, mint valaha!


Az iOS 14 segít, hogy a kamera még gyorsabb legyen, mint eddig!


Az iOS 14 egyik fontos fejlesztése, hogy a gyorsabb szoftver a kamerahasználatra is hatással van. Az Apple állítása szerint összességében maga a kameraalkalmazás akár 90% -kal gyorsabb, mint eddig. Ez nem csak a hirdetésekben jól mutató állítás, hanem olyan fejlesztés, amelyet valóban érezni fog a gyakorlatban is a felhasználó.
 

A kamera mostantól sokkal gyorsabban nyílik meg, tehát rövidebb idő alatt áll készen a fotózásra, és az egész alkalmazást tekintve javult a reakcióidő.

Az Apple tájékoztatása szerint az első felvétel elkészítésének ideje, a kamera app megnyitásától számítva 25% -kal gyorsabb lett, fotósorozatok esetében pedig 15%-os javulásról számoltak be.
 


És bár elsőre bele sem gondolunk, hogy ez is fotózáshoz kapcsolódó terület, de a kamera az iOS 14 használatával a QR-kódokat is hatékonyabban és rövidebb idő alatt képes beolvasni.

Külön előny, amit sokan még mindig nem használnak ki, hogy az iPhone kamerája rengeteg speciális beállítást is képes kezelni, így valóban mindig profi fotókat készíthetsz.

Ha olyasmi történik, amit azonnal szeretnél megörökíteni, nincs más dolgod, mint hosszan megnyomni az iPhone lezárt képernyőjén a kamera ikont, vagy a kezdőképernyőt balról jobbra csúsztatva elindítani a kamerát.

Ne maradj le a fontos pillanatokról!

Forrás: appleinsider.com