in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Göndöríts természetesen!

Göndöríts természetesen.

Talán ez a legegyszerűbb módja annak, hogy göndörítsd a hajad. Csináld természetesen!

Ha a hajad göndörítéséről van szó, talán azt hiszed, hogy a hajszárítók és a sütővasak a siker kulcsai. Egy lány azonban bebizonyította, hogy a dús fürtök elérhetők egy pár leggingsszel és néhány hajgumival is.

Előzmények

Még 2020 áprilisában Justine Marjan sztárfodrász videója vírusként terjedt el, amikor bemutatta, hogyan lehet hő nélkül, egy pár harisnya segítségével és két francia fonat kialakításával göndör fürtöket varázsolni.

x Promóció

Göndöríts leginggs segítségével!

Mára kiderült, hogy a technikát egy leggings segítségével is alkalmazhatod. Ezt először TikTok-felhasználók mutatták be, @courtneyy_travis és @eggdressesup.

Ahogy @eggdressesup egy nemrég készült videóban bemutatja, a hajadat középen elválasztva kezdd, majd a hajad egyik, majd a másik felén dolgozva, a tincseidet leggings lábszára köré tekered, felfelé haladva, egyre több hajat adva hozzá.

Ha leértél a hajad aljára, rögzítsd úgy, hogy a leggings alját a hajad fölé fordítod, majd egy hajgumit kötsz rá. Miután ezt mindkét oldalon megtetted, mindkét csavart a fejed mögött keresztbe teszed, és a leggings derékrészét a fejed tetejére húzod, mint egy sapkát, ami mindent a helyén tart, miközben szundikálsz.

Reggel mindkét oldalt kibontod és kirázod. Igen, ez tényleg ilyen egyszerű.

Mind @eggdressesup, mind @courtneyy_travis száraz hajon mutatta meg a módszert, de a TikTok kommentelői megjegyzik, hogy nedves hajjal készítve tartósabbak lesznek a göndör fürtök.

Göndöríts természetesen!

x Promóció
x Promóció
Ideális mennyiségű alvás életkoronként.

Ennyi az ideális mennyiségű alvás életkoronként

Ragyogó bőr - ugye ilyet akarsz?

8 étel a ragyogó bőr érdekében