in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Gondtalan fesztiválozás

Gondtalan fesztiválozás.

Mielőtt nekivágnál egy többnapos zenei fesztiválnak, győződj meg róla, hogy felkészültél a tömegre, a végtelen órákig tartó talponállásra, és persze állítsd össze a túlélő felszerelésedet. Így lesz tökéletes a fesztiválozás.

Ha fesztiválra készülsz, bizonyos dolgok, mint például a napvédőkrém, az esőkabát, a kényelmes cipő, a nedves törlőkendő talán már magától értetődők, ám bizonyára vannak olyan fontos holmik, amiket magadtól nem jutna eszedbe becsomagolni, holott ezek határozottan megkönnyítik az ott tartózkodást. Máris soroljuk, melyek ezek!

Praktikus hátizsák+övtáska

Csomagolj be mindent egy kisebb hátizsákba, amire szükséged van ahhoz, hogy a szállásodtól távol akár egy egész napon át is kényelmesen érezd magad – gondolj kalapra, vizes palackra, könnyű pokrócra. A korszerű, biztonságos fedélzárral rendelkező, 23 literes THULE Departer hátizsákban például könnyedén elférnek a hétköznapokon használt tárgyaid. A kisebb dolgokat, például a kulcsokat, pénzt, telefont tartsd elöl egy övtáskában, hogy könnyen hozzáférhess.

x Promóció

Réteges öltözék

A hőmérséklet nagymértékben ingadozhat nappalról éjszakára, és ahol napközben akár tikkasztó 30-34 Celsius-fok is lehet, ott éjjelre akár 15-20 Celsius-fokra is lehűlhet a levegő. Ha mindez azzal párosul, hogy a szabadban, sátorban alszunk, akkor valószínűleg rétegesen kell öltözködnünk, hogy melegen tartsuk magunkat.

Újratölthető vizespalack és nem romlandó snackek

Egy többnapos fesztiválra lehetetlen friss élelmiszert csomagolni, de ez nem jelenti azt, hogy rágcsálnivalók nélkül kellene elindulnod. Vigyél magaddal nem romlandó élelmiszereket, például müzliszeletet, dióféléket és aszalt gyümölcsöket. Fesztiválozás közben hajlamosak lehetünk elfeledkezni a megfelelő hidratálásról, ezért jól jöhet egy újratölthető okospalack, ami egy applikáció segítségével figyelmeztet, ha nem iszunk eleget. A Hidrate Spark V3 kulacs például nyomon követi a vízfogyasztásodat, és világít, hogy emlékeztessen az ivásra.

Gondoskodjunk a biztonságról is

Mivel az ördög nem alszik, érdemes nyomkövetővel felruházni a legfontosabb értéktárgyainkat. Az AirTaggel szuperkönnyen követhetsz és megtalálhatsz bármit. Tegyél egyet a kulcscsomódra, és dobj be egy másikat a hátizsákodba. Ennyi az egész: már meg is jelennek a Lokátor appban.

x Promóció
x Promóció
Ragyogó arc.

Ragyogó arc öt lépésben

Legjobb táskák.

A legjobb táskák rövid üzleti utakra