in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Három szín szabály, hogy mindig jól ötözött legyél

Jól öltözött 2023 tavaszán. Szuep szettek a tavaszra.

Ha tanácstalan vagy az outfited összeállításával kapcsolatban, jusson eszedbe a „három szín” szabály.

Az átmeneti időszak igazi kihívás, ha a stylingról van szó. Pedig egy jó öltözék lényege mindig az egyszerűség. Ha csak ezt az egyetlen stílustrükköt követed, garantáltan mindig trendi szetteket állíthatsz össze reggelente. Íme, mit takar a „három szín” szabály.

A három szín szabály azt mondja, hogy minden öltözéknek pontosan három színből kell állnia, amelyek a szetten belül ismétlődhetnek. A divatszakemberek szerint pontosan ez az a színszám, amely harmonikussá teszi az outfiteket: a túl sok szín egy megjelenésen belül gyakran túl vadnak tűnik, a monokróm vagy két szín váltakozása pedig túlzottan unalmasnak. Figyelem, még a piros rúzs is egy színnek számít, és legalább egy másik ruhadarabban is meg kell jelennie.

x Promóció

Ennek a stilisztikai trükknek az alapja egyébként a fehér szín. Minden outfitnek frissességet és könnyedséget ad, és jól harmonizál a tavaszi színekkel.

Eláruljuk, milyen kombinációk lesznek különösen stílusosak 2023 tavaszán.

Kék, rózsaszín, fehér

Bár a farmer tényleg mindenhez passzol, és harmonikusan illeszkedik bármilyen megjelenéshez, a fenti szerint a három szín szabály egyikének számít. A farmerrel azonban különösen könnyen kivitelezhető a styling-trükk, hiszen a második színkomponens már megvan a fehérrel. Mivel a farmerhez és a fehér darabokhoz minden passzol, a harmadik színt szabadon választhatod. Légy bátor! Különösen az élénk színek adnak friss csavart a megjelenésnek – és hangolnak rá a tavaszi napsütésre.

Három szín szabály. Jól öltözött 2023 tavaszán.

Zöld, fekete, fehér

Még az élénk színekben pompázó, feltűnő darabok is nyugalmat és harmóniát árasztanak ennek a styling-trükknek a segítségével. A különösen visszafogott színek, mint a fehér, a fekete és a szürke, elegendő teret engednek a szezon divatos színeinek. 2023 tavaszán a zöld, a sárga és a lila a nagy trendszínek közé tartozik, de a piros is nagy visszatérő lesz.

Jól öltözött 2023 tavaszán. Három szín szabály.

Bézs, kék fehér

Íme a legnagyobb klasszikus, ami tényleg nem igényel semmi extrát: jól szabott farmer, fehér póló vagy ing és a ballonkabát. Hogy legyen benne mégiscsak némi modern csavar, válasszunk hozzá egy igazi statement lábbelit vagy táskát.

Három szín szabály. Jól öltözött 2023 tavaszán.

TIPP: Ez a Trunk neoprén kézben hordható laptop-tok, visszafogott mintájával és bézs színvilágával könnyedén beleilleszthető mindenféle három szín szabályra alapozó outfitbe.

Három szín szabály.

x Promóció
x Promóció
A szellemi frissesség kulcsa a sport.

A szellemi frissesség titka a sport?

3 csillagjegy, aki él-hal a kütyükért.

3 csillagjegy, aki él-hal a kütyükért