in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

Hátizsák, különböző élethelyzetekre

Hátizsák minden helyzetre.

A kényelem és a biztonság mellett természetesen a külcsín is fontos.

Szerencsére rég elmúltak azok az idők, amikor a szigorú dress code-ok nem tették lehetővé a nők számára, hogy hátukon cipeljék az életüket, jobban mondva a táskájukat, amiben egy nőnek – valljuk be őszintén – valóban benne van a fél élete. Manapság, amikor lassacskán a hibrid munkavégzés válik mindenféle irodai munka normájává, helyzetünk tovább súlyosbodott azzal, hogy a munkánk végzéséhez szükséges kütyüket (laptopot, tabletet) is folyton magunkkal kell cipelnünk. Lássuk hát, melyek a legpraktikusabb hátizsákok a különféle élethelyzetekre.

Hátizsák örök nomádoknak

Akár egyik országból vándorolsz a másikba, akár egyik kávézóból költözöl át a másikba, a nomád, nem helyhez kötött munkavégzés esetében létfontosságú egy megbízható hordozó. A PKG Rosseau hátitáska teljesen újjáértelmezi a „funkcionális hátizsák” fogalmát. Extrakönnyű, ugyanakkor hasonlóképpen tartós anyagokból készült, és úgy lett tervezve, hogy a legpárásabb időjárásban is szárazon tartsa legértékesebb holmijaidat.

x Promóció

Hátizsák hivatalos mítingekre

Ha olyan helyen kell megjelenned, ahol fontos a tekintélyt, komolyságot sugárzó külső, de mégsem szeretnéd beáldozni a hátgerincedet egy válltáskáért, válassz olyan hátizsákot, amely bőrből készült, vagy amelynek különösen egyszerű, letisztult a külseje. Színekben maradj a visszafogott skálán, a fekete, szürke vagy barna a legideálisabb választás.

Antler Fenchurch

Egyetemistáknak, tanároknak

Ha nem csak a laptop az egyetlen munkaeszköz, hanem mellette könyvek, füzetek, vagy egyéb fontos tárgyak is veled tartanak egy-egy munkanapon, a Thule Outset hátizsák lesz a tökéletes útitárs. Kipárnázott, külön zsebbel rendelkezik a laptop számára, a fő rekeszében tárolhatod a többi fontos dolgot, elülső, kisebb zsebében pedig azokat az apróságokat, amelyekhez jó, ha könnyen hozzáférsz.

Utazáshoz

Ha sokat időzöl idegen városokban, reptereken, állomásokon, a praktikum mellett a biztonság is fontos szemponttá válik. A Thule Tact hátizsák sokoldalú, bluesign hátizsák, amely újrahasznosított anyagokból készült, valamint egy laptop számára kialakított tárolóval, több zsebbel és lopásgátló funkciókkal is felszerelt, hogy minden értéked rendezetten és biztonságban legyen.

x Promóció
x Promóció
Sétameditáció, mutatjuk mi az!

Mi az a sétameditáció, és hogyan hozhatod ki belőle a legtöbbet?

Otthoni dolgozósarok praktikusan.

Otthoni dolgozósarok – praktikusan