in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Így kombináld a vintage és a mai ruhadarabokat

Így kombináld a vintage darabokat az újakkal

Fénykorát éli a vintage, és ezzel a divatőrültek ugyanúgy jól járnak, mint azok, akik szeretnének környezettudatosabban élni.

A vintage és a secondhand azaz a használ truhák térhódítása három dolognak is köszönhető: egyrészt rengeteg kreatív lehetőség rejlik bennük, ugyanakkor megfizethetők, és jóval fenntarthatóbbak, mint új társaik, mivel évente szó szerint tonnányi ruha kerül a hulladéklerakókba. Íme néhány hasznos tipp arról, hogyan építsd be őket a ruhatáradba.

Egyszerűsíts!

Lehet, hogy van egy olyan vintage darabod, amely nehezen illeszkedik a ruhatáradba. A legjobb megközelítés az, ha a lehető legegyszerűbb ruháiddal párosítod. Például egy évtizedekkel ezelőtti, merész mintás vagy fodros blúzt párosíthatsz klasszikus farmerrel és fekete bakanccsal, hogy az ing magáért beszéljen. Egy nagyszerű, oversize kabát vagy blézer, amely nagymamádtól öröklődött rád, színben és fazonban is visszafogott ruhával vagy nadrággal fog jól mutatni.

x Promóció
Így kombináld a vintage darabokat az újakkal

Gondolkozz kiegészítőkben!

Táskák, ékszerek, sálak – bármilyen modern outfittel remekül összeilleszthetők. Ha még nem ismerkedtél meg például az antik brossokkal, azt javasoljuk, hogy kezdj el azonnal keresgélni az Etsy-n vagy egy másik online vásárlási platformon. A brossok őszintén bármilyen öltözéken nagyot tudnak dobni: felhasználhatók egy felső vagy ing kiegészítőjeként, egy egyszerű anyagból készült övre erősítve, vagy egy kalapon. A brossok sokféle stílusban és kivitelben kaphatók, és elég nehéz lesz csak egyet kiválasztani.

Régi bross, új ruhával.

Meríts ihletet klasszikus stílusikonoktól

A modern és a vintage divat keveredésével kapcsolatban még egy utolsó tanács: inspirálódj a stílusikonoktól! Az egyik legjobb a Szex és New York Carrie Bradshaw-ja lehet. Ő arról volt híres, hogy a különböző korszakokból származó vibráló ruhákat és kiegészítőket olyan öltözékekkel kombinálta, amelyek tagadhatatlanul modernek voltak. Lehet, hogy nem mindannyian engedhetjük meg magunknak az összes designer darabot, ami a szekrényében volt, de értékelhetjük, hogy mindig vadászott az egyedi, kivételes darabokra.

Így kombináld a vintage darabokat az újakkal

x Promóció
x Promóció
Legmenőbb nyári cipők.

A legmenőbb cipőfazonok a nyárra

Iszol eleget?

Iszol elég vizet? Az elegendő folyadékfogyasztás különösen fontos