in ,

Imádom!Imádom! WOWWOW

Így tégy egyedivé bármilyen farmert!

Trendi farmer

A tökéletes farmert megtalálni – bármennyire is bőséges a kínálat – szinte lehetetlen küldetés. Szerencsére elég, ha a közel megfelelőt felleled, amit aztán könnyedén az ízlésedhez alakíthatsz.

Farmervásárláskor ismerős a következő helyzet: vagy a fazon nem tetszik, vagy rosszul áll rajtad, vagy a színével, koptatásával van a baj. Valamiben mindig kompromisszumot kell kötni. Ha pompásan áll, csak a színe vagy mintája nem annyira tetszik, az alábbi technikákkal orvosolhatod a problémát!

Világosítás

Ha halványabbá, kopottassá szeretnéd tenni a nadrágot, készíts fele-fele arányban hipós vizet, és egy nagyobb festőecsettel alaposan kend át vele a farmert mindenütt. Ha ezzel megvagy, egy durva sörtéjű kefét is húzogass végig rajta függőleges vonalban, hogy természetesebb hatást érj el vele. Hagyd rajta a keveréket reggeltől estig, néha pillants rá, nem lesz-e túlságosan fakó. Ha már tetszik a szín, a zsebeknél, a varrásoknál, fenékrészen és a térdnél vigyél rá még egy adag hipós keveréket, hogy itt világosabb legyen. Öblítsd át, és voilá, kész is!

x Promóció

Koptatás

Ehhez szükséged lesz műanyag borotvára és dörzspapírra. Keress inspirációnak fotót a neten, majd annak megfelelően kezd el átdörzsölni a megfelelő részeket. A tökéletes viseltes hatásért ne feledkezz el a nadrág aljáról és a zsebeiről. Ezeken a részeken vágj le pár milliméter széles csíkokat, majd egy szemöldökcsipesszel tépkedd addig, amíg hihető lesz a „viselem már 10 éve” hatás.

Szaggatás

Ez a leginkább időigényes módszer, de ez ígéri a leglátványosabb lookot! Ollóval vágj két vízszintes, egymással párhuzamos, egyforma hosszú csíkot a farmer szárába, majd szemöldökcsipesszel kezdd el kihúzogatni függőlegesen a kék szálakat, hogy csak a vízszintes fehér alap maradjon a szövetből. Ha ezekkel megvagy, a szakadás széleit és környékét koptasd meg kissé dörzspapírral.

Foltok, minták, kitűzők és egyéb kiegészítők

Ma már rengeteg egyedi tervezésű rávasalható mintát rendelhetsz a netről, ezeket azonban sajnos a farmerre muszáj felvarrni, mert a vasalással nem lesz túl tartós a végeredmény. Ha nincs varrógéped, mindenképp használj gyűszűt a kézi munkához! A kitűzőkkel egyszerűbb a dolgod, remekül mutatnak elöl a zsebrészen, vagy a farzseb felső részén. De akár egy olyan mutatós és praktikus kiegészítővel is feldobhatod a farmeres szettedet, mint az Elago karabineres Airpods tokja, amely többféle színben is beszerezhető.

x Promóció
x Promóció

5 tipp – így hatásos a méregtelenítés

4+1 interaktív játék, amit nem tudsz majd letenni