in

WOWWOW

Inspiráló üzenetek sztároktól az öregedésről

Hosszú évekig folyt a küzdelem az öregedés ellen, ám szerencsére az utóbbi időben egy újabb trend került előtérbe: az anti-aging helyett a pro-aging a menő.

A pro-aging hirdetői szerint nem az a lényeg, hogy hány éves vagy, vagy hogy hány évesnek látszol, sokkal inkább az, hogy mit kezdesz az időddel, az életeddel. Minden kornak megvan a maga öröme, szépsége, és ha már tudatosan így állunk a korhoz fiatalabb éveinktől kezdve, biztosíthatjuk magunknak a tartalmas, aktív, boldog „ezüst éveket”. Merítsünk ihletet az alábbi hírességektől!

Christy Turlington

„Mindenkit csak az anti-aging foglalkoztat, de én nem szeretnék fiatalabbnak látszani a koromnál. Az arcunk az életünk térképe: minél több dolgot mutat, annál jobb.”

Diane Keaton

„Az a kimerítő küzdelem, hogy uraljuk az időt azáltal, hogy megváltoztatni próbáljuk a korunk nyomait, nem hoz senkinek boldogságot.”

x Promóció

Jodie Foster

„Nem érdekel a tökéletesség idősebb koromban. Az érdekel, hogy legyen történetem. Hiszen a történetek a legszebbek minden nőben.”

Diane Lane

„Megnyugtat a tudat, hogy mindenki öregszik. Része az életnek. Igen, zavarnak a ráncaim, hogy duzzadtak a szemeim, hogy itt-ott lóg az arcom. De ezek összekötnek s többi emberrel. Ahogyan az időjárás, úgy az öregedés is nagy kiegyenlítő.”

Oprah Winfrey

„Azok, akik hazudnak a korukról, tagadásban élnek, és hozzájárulnak egy társadalmi betegséghez: hogy másnak mutasd magad, mint ami valójában vagy. Biztosan tudom, hogy csak akkor tapasztalhatok meg az élet tökéletességét, ha felvállalod önmagad.”

x Promóció
x Promóció

4+1 interaktív játék, amit nem tudsz majd letenni

A szép haj titka az egészséges fejbőr!