in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Kacatok? Ki velük!

Kacatok. Ki velük!

Legyen 2023 a kacatok kipucolásának éve. Mutatjuk, hogyan szabadulj meg tőlük!

Néhány könnyen elsajátítható szervezési és rendszerezési szokással nyugodtabbnak, tisztábbnak érezheted otthonodat, és jobban kézben tarthatod, hogy mi jön be és mi megy ki a lakásból.
A túlcsorduló ágyneműs szekrények, a kaotikus játszószobák és a levélszemét-halmok bármilyen méretű és stílusú otthonban frusztráló hangulatot eredményeznek. Az alábbi szokások bevezetéseével azonban úrrá lehetsz a káoszon. Ne engedd, hogy eluralkodjanak feletted a kacatok!

Naponta foglalkozz a levelekkel, csomagokkal

Mondj búcsút az étkezőasztalon felhalmozódó levél- és csekkszemétnek! A hírleveleket és a számlákat is kérheted elektronikus verzióban, a többivel pedig számolj le azon melegében, amint kivetted a postaládából vagy átvetted a futártól. Azonnal dobj ki mindent, amire nincs szüksége – ami pedig a csomagokat illeti, azonnal nyisd ki őket, bontsd szét a dobozokat, és szaladj le velük a szelektív tárolóhoz.

x Promóció

Legyen kéznél egy adománygyűjtő doboz

Valószínűleg rengeteg olyan tárgy van a házadban, amire már nincs szükséged. Ha egy adománygyűjtő dobozt tartasz egy kényelmes helyen (a konyha sarkában, az előszobában a ruhafogas mellett, stb., lényeg hogy kéznél legyen), ösztönözni fog abban, hogy következetesen gyarapítsd annak tartalmát. Ha olyan konyhai eszköz kerül a kezedbe, amelyet hónapok vagy évek óta nem használsz, dobd be a kijelölt adományozó dobozba. Játékok, amelyeket a gyerekeid már nem szeretnek? Dobd be őket a dobozba. Amikor megtelt, tedd be a kocsiba, és add le a rendelkezésre álló adománygyűjtő pontok valamelyikén.

Nézz szét a hűtőben, kamrában, mielőtt bevásárolni indulsz

Ha a fenti tanácsot megfogadod, nem fogsz többé céltalanul bolyongani a zöldséges részlegen, és azon gondolkodni, hogy van-e már otthon brokkoli vagy leveszöldség. Nincs annál rosszabb, mint amikor egy bevásárlásból hazatérve eszmélsz rá, hogy dugig van a kamra paradicsomkonzervvel, és alig ven hely a hűtőben. Megoldás: mielőtt elindulsz az élelmiszerboltba, gyorsan nézd át a hűtőt. Keress meg minden olyan hozzávalót, amelynek lejárt a szavatossága, és dobd ki őket.

Számold fel a kábeldzsungelt

Alakíts ki egy pontot a lakásodba, ahol a rengeteg kütyüt töltheted. Ez lehetőleg legyen egy eldugott sarok a könyvespolcon vagy a komódod tetején. Ha minden kábel egy helyre szorul vissza, nem fogják lépten-nyomon rombolni gondosan berendezett otthonod összképét. Amihez lehet, szerezz be vezeték nélküli töltőállomást. Az ADAM ELEMENTS OMNIA Q3 3-in-1 például egy olyan három részes gyors vezeték nélküli töltő, ami tökéletes Apple termékekhez és más Qi-kompatibilis eszközökhöz. Itt egy helyet töltheted az okosórádat, a telefonodat és a vezeték nélküli egeredet is.

x Promóció
x Promóció
Hasi zsír elleni tea.

Teával a hasi zsír ellen?

10 fontos bőrápolási tipp 2023-ra

10 fontos bőrápolási tipp 2023-ra