Kérj segítséget az iCentre-től!


A iCentre szakembereihez bármikor bzalommal fordulhatsz a kérdéseiddel.


Szeretnél Macbookon tanulni az iskolában?

Az iskolák, attól függően, hogy az intézményekben használandó készülékcsomag vásárlásakor milyen megállapodást kötöttek az iCentre-rel, kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosíthatnak diákjaiknak, tanáraiknak, vagy akár azok családtagjainak is.

Jó hír, hogy a diákok és a tanárok 6% kedvezményt kapnak bármelyik Mac listaáárából. A diákkedvezményhez érvényes matricával ellátott, magyar felsőoktatási intézmény által kibocsájtott diákigazolványt vagy érvényes iskolalátogatási engedélyt fogadnak el, tanárok esetében pedig érvényes pedagógusigazolványt kérnek. Az ajánlat minden Mac számítógépre érvényes, de a billentyűzetre, egérre, külső monitorra, iPadre és más kiegészítőkre nem. A diákok évente egyszer élhetnek a lehetőséggel, a tanárok esetében pedig a kedvezmény egyaránt vonatkozik általános- és középiskolai, illetve felsőoktatásban dolgozókra.

Apple termékekkel szerelnéd fel az irodát?

A cégekkel való együttműködéskor különböző kedvezménycsomagok állnak rendelkezésre: ezek év közbeni részvásárlásokra ugyanúgy vonatkoznak, mint nagyobb csomag vásárlására.

A kedvezmények minden Mac-ra érvényesek.

Arra is van lehetőség, hogy a dolgozók a cégen keresztül, vagy a cégtől függetlenül vásároljanak kedvezményesen, egyfajta „mini cafeteriaként”.

A lízing szintén egy opció a vállalatoknak, hasonlóan a fogyasztói áruhitelhez. Egy vállalati beruházás esetén egy eszköz életciklusa kifejezetten hosszú, például egy Macbook esetén akár öt év is lehet. A lízingidő lejárta után a cégek eldönthetik, hogy megtartják-e, és adott esetben még évekig használják-e a készüléket.

Megtanítják a készüléked profi használatát!

A csomaghoz és a vásárlói igényhez mérten a készülék használatához is segítséget nyújtanak, ezzel megkönnyítve a betanulást és ismerkedést a készülékkel.

A helyszínen negyed, fél, egy vagy másfél órás időtartamban, költségtérítéses formában szaktanácsadást vehetnek igénybe a felhasználók. Ennek során a szakemberek segítenek „átköltözni” az új eszközökbe: megoldandó problémákra válaszolnak, praktikus tanácsokkal látják el az új gépek tulajdonosait, és megmutatják, hogyan oldható meg hatékonyan a szinkronizáció.

Az általános oktatáson túl üzemeltetői vagy szerverintegrációs képzéseket is nyújtanak, valamint igény szerint specifikus applikációk iOS supportját is biztosítják.

Az ajándékkártyát tetszőleges összeggel töltheted fel, hogy megajándékozd a szeretteid.

Ajándékozd meg szeretteid!

Megajándékoznál valakit, aki fontos neked, de nem tudod, minek örülne igazán? iPhone-t vagy iPadet szeretne inkább?  Lepd meg iCentre ajándékkártyával, melynek összege tetszőleges részletekben levásárolható bármelyik iCentre üzletben!

Az ajándékkártyát megvásárolhatod az iCentre weboldalán, vagy az Allee, Arena Mall, MOM Park és Infopark üzletekben, tetszőleges, de 10 000 Ft-ot meghaladó összeggel.  A kártyán lévő összeg levásárlására a kiállítástól számított 6 hónapon belül van lehetőség.