in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Taylor Swift egykori New York-i otthona kiadó

Taylor Swift otthona kiadó!

Potom negyvenötezer dollárért lakhatsz egy hónapot Taylor Swift Cornelia Street című dalát ihlető manhattani ingatlanban.

A People szerint Taylor Swift 2016-ban bérelte ki a luxusingatlant, amíg felújította tribecai otthonát. Sok rajongó szerint ez a hely ihlette a 2019-es Cornelia Street című dalát a Lover című albumáról, amelyen számos romantikus emléket is megidézett.

Taylor Swift lakása kiadó!

A West Village-i épület 1870-ben készült el, eredetileg kocsiszínként használták, mielőtt átalakitották egy látványos, modernista hangulatú otthonná. Négy hálószoba, öt teljes fürdőszoba és két zuhanyzó áll a lakók rendelkezésére, dupla belmagasságú mennyezettel és mindenhol gyönyörű keményfa padlóval. Az igatlan három kandallóval, medencével és garázzsal is rendelkezik.

Az egyik vendéglakosztály jobbra van, az első emeleten.

x Promóció

Egy emelettel lejjebb találjuk a medencét, amely egy társalgóhelyiséggel van összeköttetésben.

A második emeleten található a nappali. Gerendás mennyezet, orosz Ipe parketta, ólomüveg ablakok és egy márvány kandalló határozza meg a helyiség hangulatát. A konyhában Wolf tűzhely, Subzero hűtőszekrény és borhűtő, Fisher & Paykal dupla fiókos mosogatógép és gránit munkalapok várják a főzöcskézni vágyókat. Az étkezőben padlótól a mennyezetig érő ablakok nyílnak a nyugodt West Village hátsó udvarára.

A harmadik emeleten, ha vendégek érkeznének, még két teljes lakosztály kapott helyet egy-egy saját terasszal.

Az ingatlant a Corcoran Group hirdeti havi 45 000 dollárért.

Fotó: wikimedia.org

x Promóció
x Promóció
Ha ezeket a jeleket látod, szakítás lehet belőle!

Ha ezeket a jeleket tapasztalod, szakítás lehet belőle

Karácsonyi hangulat - így díszítsd az otthonod!

Karácsonyi hangulatban