Kipróbálnád a legújabb Apple termékeket? Irány az iCentre Arena!


Az iCentre Arena-ban mindig a rendelkezésedre állnak a szakemberek.


Egy prémium készülék nemcsak értékálló, de rendkívül hasznos befektetés is, hiszen legyen szó tanulmányokról, otthoni munkavégzésről vagy szórakozásról, okostelefon és számítógép nélkül ma már szinte elképzelhetetlen az élet.


Ha az idei számtalan újdonság közül megtetszett egy-egy darab, érdemes ellátogatnod az iCentre Arena-ba, ugyanis itt akár ki is próbálhatod az áhított eszközt. Nem kell sokat utaznod, hiszen az üzlet akár tömegközlekedéssel vagy biciklivel is könnyen megközelíthető, de a parkolás miatt sem kell aggódnod: mindig lesz férőhely a tágas parkolóban.
 A szakemberek az iCentre 28 éves szaktudását sajátították el, így bátran fordulhatsz hozzájuk a kérdéseiddel – nemcsak a vásárlás előtt, hanem akár abban az esetben is, ha nem boldogulsz az új eszköz beüzemelésével. A szaktanácsadás keretében megtanítanak mindenre, amire szükséged lehet az eszköz kezelése során.
 

Meghibásodott Apple készülékedet leadhatod az iCentre Arena-ban található szerviz átvételi ponton, készülékedet pedig kizárólag eredeti gyári alkatrészekkel és naprakész tudással javítják meg az iCentre szervizközpontjában.
 

Az iCentre Arena-ban minden eszközt és temréket megtalálsz.


Az üzletben a teljes termékportfolió elérhető, de amennyiben úgy alakul, hogy a webshopból rendelsz, itt átveheted a csomagod, és a fizetés miatt sem kell aggódnod: a jelenleg helyzetben a lehető legbiztonságosabb, érintésmentes fizetésre is van lehetőséged, és számos fizetéskönnyítő szolgáltatást is igénybe vehetsz, legyen szó készülékbeszámításról, részletfizetésről vagy a hűségkártya pontjaid beváltásáról.
 

Ha új eszközre vagy segítségre van szükséged, keresd az Arena Mall központi részén található iCentre Arena-t!