in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Könyvespolc – így rendszerezd és dekoráld

Könyvespolc,

A könyvespolc kiemelt helyet foglal el a lakásunkban, ezért szeretnénk, ha szépen nézne ki. Kreatív rendezési és díszítési ötleteket mutatunk.

A könyvespolc két fontos funkciót tölt be otthonunkban. Egyrészt otthont ad legfontosabb kincseinknek – kedvenc könyveinknek –, és esztétikusan kell bemutatnia őket. Másrészt a nagy méretű polc helyet kínál a dekorációs tárgyaknak is. Hogyan töltsük ki tehát a legjobban a Tolsztoj és Austen közötti teret? A könyvespolcot az elképzeléseink szerint alakíthatjuk ki szobanövényekkel, gyertyákkal és hasonlókkal, vagy egy bizonyos minta szerint rendezhetjük a könyveket. Mutatjuk a négy legkreatívabb ötletet!

Cserepes növények a könyvek között

Érdekesebbé teheted a könyveid közötti teret, ha kisebb cserepes növényekkel díszíted. Egy-két mini kaktusz biztosan jól fogja érezni magát a polcon! A zöld szemet gyönyörködtető növény pillanatok alatt élettelibbé és barátságosabbá varázsolja a polcodat. Kiváló ötlet leomló növényeket helyezni a legfelső polcra, aminek levelei végig beborítják lefelé a könyvespolc szélét.

x Promóció

Különleges világítás

Sokat dobhatsz a könyvespolcod hangulatán, ha belső világítással látod el őket. Erre kiválóan megfelel egy vékony, egyszerűen elrejthető LED-szalag. A 2 méteres Eve Light Strip LED szalag segítségével mindig a hangulatodnak megfelelő légkört hozhatsz létre. A diódák 1800 lumen-es fényerejűek így minden szín ragyogó pontossággal jelenik meg. A LED szalag a külön megvásárolható hosszabbítással akár 10 méter hosszúságúra is hosszabbítható.

Rendszerezés színek szerint

Kipróbált és tesztelt! A professzionális lakberendezők körében is igen divatos manapság a szivárványos elrendezés a könyvespolcon. Ez azt jelenti, hogy a legsötétebb könyvgerincekkel kezdünk a bal oldalon, és egyre világosabbak és világosabbak lesznek jobbra haladva, míg végül a fehér könyvgerinceket a jobb szélső oldalon rendezzük el. Vagy épp fordítva. Ez a dizájn rendezett, szórakoztató és egyben szuperelegánsan is néz ki!

Könyvespolc.

Változatos irányok

Az összes könyv magasság szerint rendezett sorokban tartása a múlté. Ha azt szeretnéd, hogy egy maroknyi kiválasztott könyv kiemelkedjen a tömegből, rakd őket egymásra. Téma, borító vagy méret szerint is halmozhatod, és a halmokat önmagukban is tarthatod, vagy használhatod őket a sorok felbontására. Nincs rossz módszer. A sorokat úgy is megtörheted, hogy egy-egy kedvenc vagy díszes borítójú könyvet nekitámasztasz a soroknak, mint egy képet.

Könyvespolc.

x Promóció
x Promóció
Fekete blézer tavasszal.

Fekete blézer a tavaszi szezonban

Egyél a fáradtság, a puffadás és a menstruációs tünetek ellen.

Egyél a fáradtság, a puffadás és a menstruációs tünetek ellen