Kövesd velünk élőben az Apple Eventet!


Ma este 7-kor nézd velünk élőben az Apple Eventet!


A kiszivárogtatott információk alapján ma este az Apple végre bemutatja a legújabb iPhone modelljeit, amelyek valószínűsíthetően az iPhone 12 név alatt futnak majd. A szakemberek négyféle modellt várnak, három különböző méretben.
 

(Cikkünk folyamatosan frissül)

HomePod mini

Az okoshangszóró segítségével különleges zenei élményben lehet részünk.
A kisméretű eszköz többféle hangmintát is képes felismerni, így tulajdonosa hangja alapján annak saját iPhone-jához kapcsolódik, majd a Siri segítségével az iPhone-on található alkalmazások is irányíthatóvá válnak. Ezt akár minden családtag esetében képes elvégezni a különböz
Két eszköz két külön szobába történő elhelyezésével a sztereó hangzásról sem kell lemondadnunk.
 

Intercom névvel alkalmazás is született hozzá, melynek segítségével a család minden tagjának különböző Apple-eszköze képes kapcsolódni, így a családtagok kommunikálhatnak egymással anélkül, hogy hívást kezdeményeznének.
 

5G - képesség

A régóta várt 5G képesség segítségével a legújabb iPhone-ok még gyorsabbá és biztonságosabbá válnak.
 

iPhone 12

A legújabb iPhone 11%-kal vékonyabb, 15%-kal keskenyebb és 16%-kal könnyebb, mint az iPhone 11.
 

Ötféle színben lesz elérhető: fekete, fehér, Product Red, zöld és kék árnyalatban.
 

A Super Retina XDR egy olyan fejlesztés, melynek köszönhetően az iPhone 12 kijelzője a jelenleg elérhető legkeményebb üvegfelület, és négyszer nagyobb az esélye annak, hogy megóvja az eszközt a sérülésektől, mint elődei.


Az akkumulátor energiahatékonyságát a Smart Data Mode növeli azáltal, hogy csak abban az esetben engedélyezi a nagy energiaigényű hálózati egységek - például az 5G - működését, ha azokra valóban szükség van.
 

Az iPhone 12 már az A14 Bionic chippel működik, amely 50%-kal gyorsabb működést eredményez. A chip grafikai számításokat végez, így lehetővé, hogy konzulminőségű játékok fussanak az iPhone-on, például amilyen a Legue Of Legend vagy a Wild Rift.
 

A fotózás esetében is fontos változások történtek, az iPhone 12 kamerájával sokkal szebb, részletgazdagabb és élesebb képek készülhetnek, mint eddig bármikor.


MagSafe

A MagSafe technológiát eddig csak a Mac és az Apple Watch eszközök esetében alkalmazta az Apple, most azonban már az iPhone is képes a felhasználására. A töltő ebben az esetben mágnesesen csatlakozik az eszközhöz, melynek hatalmas előnye, hogy így a telefon nem fog elmozdulni, így a töltési folyamat optimális lesz. A technológia segítségével tokokat is kifejlesztettek, amelyek például a bankkártya tárolására is alkalmasak, és mágnesesen rögzülnek az iPhone-hoz - ráadásul a töltés akkor is lehetséges, ha az eszköz hátán már van egy mágneses tok.
 

Ahogyan az sejteni lehetett, a legújabb iPhone-okhoz már nem jár automatikusan adapter illetve fülhallgató, mert az Apple elhivatott a környezetvédelemmel kapcsolatban, és igyekeznek elkerülni a felesleges veszélyes hulladék keletkezését.
 

iPhone 12 mini

5,4 hüvelykes méretével jelenleg ez az eddigi legkisebb 5G-képes telefon a világon. Tudásában megegyezik az iPhone 12-vel, kizárólag méretüket tekintve van köztük különbség.


Minden most bemutatott iPhone IP68-as besorolást kapott, így 6 méterig vízállónak tekinthetőek, melyet 30 percen át képesek megtartani.
 

iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max

Ez a két modell professzionális kamerarendszerrel működik, itt már három kamera előnyeit élvezhetik a felhasználók. A Dolby Vision technológia használatával közel 700 millió szín rögzítésére képesek, amely eddig soha nem látott minőségű fotók és videók készítését teszi lehetővé.
 

87%-kal jobb minőségű fotók készíthetőek ezzel a rendszerrel éjszaka is, és ötszörös optikai zoommal rendelkeznek. Az iPhone 12 Pro 6,1 hüvelykes méretben, míg az iPhone 12 Pro Max 6,7 hüvelykes méretben érhető el.
 


Amire eddig számítottunk:
 

A leakerek szerint az 5.4 hüvelykes iPhone 12 mini lesz a legkisebb iPhone, amelyet az Apple a 4,7 hüvelykes iPhone SE óta kiadott, míg a 6,7 hüvelykes iPhone 12 Pro Max lesz az Apple eddigi legnagyobb iPhone-ja, felülmúlva a 6,5 hüvelykes iPhone 11 Pro Max-ot. A két 6,1 hüvelykes modell mérete pedig hasonló lesz a már forgalomban lévő iPhone 11-hez. 
 

Egyes információk szerint az eseményen az új iPhone modellek mellett egyéb eszközöket is bejelenthet a techóriás.

Add hozzá az eseményt az „Emlékeztetőt kérek" gombra kattintva, iratkozz fel a hírlevelünkre, kövesd Facebook-oldalunkat, vagy este 7-kor nézz vissza ide, így biztosan nem maradsz le az Apple Event élő közvetítéséről a moreforyou.hu-n!