in ,

Imádom!Imádom!

Krimisorozatok őszi borzongáshoz

krimisorozat

Ha visszajöttél már a kocogásból vagy a túrázásból, irány a kanapé: jöhet a jól megérdemelt pohár bor, és egy izgalmas krimisorozat!

Vannak köztük vadonatújak és régebbiek, drámával megspékeltek és pusztán csak izgalmasak, ám az biztos, hogy mindegyik odaszögez majd a képernyő elé. Lássuk a felhozatalt!

Home before dark (Apple TV)

Egy lány visszaköltözik egy tóparti városkába, ahol egykoron apja is élt. Véletlenül egy olyan eltemetett titokra bukkan, amelyet az egész város – köztük apja is egykoron féltve óvott. Csakhogy a gonoszságoknak felszínre kell kerülniük, és a főhős mindet elkövet ennek érdekében.

x Promóció

Loosing Alice (Apple TV)

Hátborzongató történet a megszállottságról, illetve arról, mire nem képes az ember, ha fanatizálódott állapotba kerül. A pszichológiai dráma igazán igényes kikapcsolódást nyújt mind a thriller, mind pedig a mélyebbre nyúló történetek kedvelőinek.

The Fall (Hajsza, Netflix)

Végre látható a streamingszolgáltatón a nagy brit klasszikus, amiben Gillian Anderson és Jamie Dornan brillírozik. Egy sorozatgyilkos és egy őt üldöző nyomozó: kérdés, melyik a megszállottabb, melyik az elhivatottabb? A széria végére furcsa függőségi kapcsolat alakul ki üldöző és üldözött között.

The Outsider (A kívülálló, HBO GO)

A Stephen King regényéből készült sorozatban egy detektív a tizenegy éves Frankie Peterson meggyilkolása ügyében nyomoz. A gyanúsított a köztiszteletben álló középiskolai tanár, de Andersonnak kétségei vannak. Vajon sikerül igazolnia őket? Igazi jó kis nyomozós sorozat, váratlan fordulatokkal.

Nine perfect strangers (Hulu)

Ha tetszett a Hatalmas kis hazugságok, ez is a te a sorozatod lesz. Ugyanaz az író (Liane Moriarty), ugyanaz a producer (David E. Kelley) és ugyanaz a Nicole Kidman a főszerepben, akiért már hosszú évek óta odavagyunk. Kilenc idegen összegyűlik egy wellnessközpontban, amelynek maga Kidman a vezetője, és szépen lassan mindenkiről kiderül, hogy nagyon nem az, akinek mutatja magát.

x Promóció
x Promóció
Nem elég a jó futócipő!

Futás hidegben? Erre figyelj!

A szezon slágerdarabja: a kalap