in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

MacBook Air 2 – mindent visz

MacBook Air M2

Az új Apple MacBook air a vékony és könnyű noteszgép, azoknak, akik a kis méret és a teljesítmény legjobb kombinációját keresik. Ezúttal az Engadget.com stábját bűvölte el.


Az elektronikai készülékek tesztelésével foglalkozó Engadget értékelésében 96 pontot kapott MacBook Air M2, ami szinte páratlan eredménynek számít. Ahogy az összefoglaló végén meg is jegyzik, hogy ez volt az egyik legjobb laptop, amelyet valaha is teszteltek. De vajon mivel vívta ki a szerkesztők elismerését a MacBook Air M2?

Verhetetlen design

Kifejezetten tetszett nekik a az új design. Mint írják: “a megjelenés óta először az Apple ék alakúról egyenletesen vékony formára változtatta a kialakítást, így nemcsak vékonyabb lett összességében, hanem kiegyensúlyozottabb is.” Külön kiemelik, hogy a súlya, 2,7 kilogramm kevesebb egy iPad Pro-é az intelligens billentyűzettel együtt. A 11,3 milliméteres vastagság pedig szintén ámulatba ejtő.

x Promóció

Ragyogó kép, kristálytiszta hang

A 2560 x 1664 Liquid Retina képernyő 13,6 hüvelykes, ragyogó színekkel, nagy fényerővel. A képernyő bevágásába szinte észrevétlenül rejtezik a webkamera. A cikk szerzője kifejezetten kiemeli, hogy “javított hangszórókat, Magsafe hálózati adaptert és egy pár USB-C portot is kapsz, amelyek támogatják a töltést, a külső monitorokat és az akár 40 Gbps sebességű adatátvitelt.”

Mint a legnagyobbak

Az M2 processzor az ígéreteknek megfelelően jelentősen növeli a teljesítményt az Air M1-hez képest, és a 13 hüvelykes MacBook Pro M2-hez közel hasonló teljesítményt nyújt. Gyorsan indul, gyorsan tölti be az alkalmazásokat, és minden téren pörgős teljesítményt nyújt.

Az Engadet.com szakértője az 512 GB-os változat mellett teszi le a voksot, mint írja: “nemcsak a plusz tárhely, hanem az alapmodellnél gyorsabb SSD-teljesítmény miatt is kívánatosabb.”

Jó hír a végére

Érdemes tehát rámozdulni az új modellre különösen, ha felsőoktatásban tanulsz, netán oktató vagy. Az október 22-ig tartó a Back to School akció keretein belül ugyanis iCentre üzleteiben most 10% oktatási kedvezménnyel juthatsz hozzá ehhez a valóban minden porcikájában tökéletes géphez, akár készülékbeszámítással és részletfizetéssel is. A részleteket itt találod.

x Promóció
x Promóció
Hajhullás elleni othoni praktikák.

Hajhullás elleni otthoni praktikák

Szuper kiegészítők.

Uniszex kiegészítők, amelyek minden outfitet feldobnak