in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Maxiszoknya – a tél legmenőbb darabja

A maxiszoknya visszatért, és menőbb, mint valaha!

A maxiszoknya visszatért, és menőbb, mint valaha!

Nem csak a divattervezők, de az influenszerek is rábólintottak: igen, itt az ideje újra felhúzni a földig érő szoknyákat. Christian Dior a bézs és a téli fehér árnyalataiban mutatta be a maxi hosszúságú darabjait, Sacai pedig a sziluett csípőfazonú változatait, míg Giambattista Valli a díszített verziókat választotta az őszi/téli időszakban. Még a Chanel is jóváhagyta a maxiszoknyákat a saját bokáig érő tweed változataival.
Elsa Hosk és Gigi Hadid már szeptember óta viselik ezt a stílust, amikor a tervezők először mutatták be kollekcióikat, ám mostanára a divatimádók világszerte lecsaptak a szoknyafazonra. A maxiszoknya hatalmas trend lett. Mutatjuk, hogyan építsd be te is a mindennapjaidba!

Maradj a letisztult vonalvezetésnél!

A maxiszoknya menő, de nem minden színben és szabásban! Maradj a semleges árnyalatoknál, mint a nude, a bézs, fekete vagy szürke, vagy az egyszínű daraboknál, mint a kék vagy a narancs, és a szűk vagy legfeljebb A-vonalú szabásvonalnál. Mindenképp kerüld a romantikus, mintás, esetleg fodros verziókat – most nem ezeknek van itt az idejük!

x Promóció
A maxiszoknya hatalmas trend lett.

Válaszd a farmert!

Az elől-hátul sliccelt, szűk farmerverziók most mindent visznek, leginkább a szürke, fehér és klasszikus farmerkék árnyalatokban. Ugyanazokkal a darabokkal kombináld a farmer maxiszoknyádat, amivel kedvenc farmerodat szoktad párosítani – azokkal garantáltan nem nyúlsz mellé.

A maxiszoknya hatalmas trend lett.

Kombináld férfias stílusú elemekkel

Valljuk be, egy maxiszoknya elég látványos, és különleges ruhadarab, hatását tompíthatjuk, ha sportos, laza, oversize vagy férfias felsőkkel, kabátokkal passzintjuk össze. A sportcipő mindig jó választás, ahogyan a melegítőfelső, vagy a gazdag textúrájú, oversize kötött pulóver is.

A maxiszoknya hatalmas trend lett.

TIPP: Ha maxiszoknyát viselsz, a kiegészítőkkel ne ess túlzásba, azok legyenek egyszerűek, visszafogottak. Egy sima crossbody-táska mindig jó választás lehet. Kedvencünk a Knomo Rex Crossbody táska, amely ugyan kis méretű, de mégis elfér benne minden, amire az adott pillanatban szükséged lehet, a telefonod, kulcsod, pénztárcád. A RFID védelemmel ellátott zsebnek köszönhetően ráadásul biztonságban tudhatod értékeidet.

A maxiszoknya hatalmas trend lett.

x Promóció
x Promóció
Íme az új hajformázás őrület a TikTokról.

Hajformázás őrület a TikTokról

Ideális mennyiségű alvás életkoronként.

Ennyi az ideális mennyiségű alvás életkoronként