in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Motiváció a mindennapokhoz

Motiváció a mindennapokhoz.

Hogyan tudod motiválni magad a munkában, amikor tényleg nincs kedved hozzá? Nem könnyű, de a tippjeink segítenek!

A motiváció eléggé megfoghatatlan, és hol van, hol nincs. Vannak napok, amikor érzed, más napokon pedig nem találod sehol, bármennyire is próbálkozol. Bámulod a számítógép képernyőjét, és azon kapod magad, hogy nem haladsz, alig törődsz a munkáddal. Egyáltalán nem vagy inspirált, és nem tudod, hogyan érhetnéd el, hogy másképp érezd magad. Vannak azonban apró trükkök, amiket ilyen helyzetekben sikerrel alkalmazhatsz. Így marad meg a motiváció a mindennapokban!

Játszd el, hogy könnyen megy

Könnyebben és gyorsabban haladhatsz, ha nem munkaként gondolsz a feladatokra. Ha muszáj megcsinálnod, tettesd, hogy könnyen megy, igyekezz nem arra gondolni, hogy az mennyire nehéz, frusztráló vagy szinte lehetetlen.

x Promóció

Oszd fel apró feladatokra a nagyot

Egy nagy projekt elvégzése ijesztő, ha nem tudod, hol kezdj hozzá. Hogyan tudod befejezni, ha azt sem tudod, milyen részfeladatokból épül fel? Tehát ahelyett, hogy egy nagy ijesztő célra koncentrálnál, inkább bontsd ötletekre, teendőkre, és vedd őket egyesével sorba.

Húzd ki a felesleges feladatokat a listádról

Nézd át nagyon alaposan a teendőid listáját, és töröld ki belőle mindazt, ami valóban demotiváló és felesleges számodra. Nem mindig az a legjobb, ha befejezed, amit elkezdtél, ha idővel már arra sem emlékszel, hogy miért is kezdtél bele valamibe.

Örülj az apró sikereknek

Ha állandóan a hosszú távú megtérülésre vársz, elfelejted, hogy mennyire fontosak az apró győzelmek. Ha nincs jutalom a láthatáron, nehezebb lesz motiváltnak maradni. Kényeztesd magad apró dolgokkal, és ne becsüld alá, milyen örömteli érzés lehet az apró előrelépések felismerése

Tarts mikroszüneteket

Állítsd be az okosórádon, hogy bizonyos időközönként emlékeztessen téged mikroszünetek tartására. Ezeket eltöltheted egy rövid sétával, de akár egy 10 percet HIIT edzéssel is – főleg ha home office-ban dolgozol. Az Apple Eatch Series 8 tovább­fejlesztett Edzés appja új lehetőségeket kínál a mozgáshoz, edzéseidet pedig sokoldalú mérő­számokkal szabhatod magadra.

x Promóció
x Promóció
Őszi lakásdekoráció stílusosan

Őszi lakásdekoráció stílusosan

Okosotthon sz okos otthon.

Okosotthon, avagy fenntarthatóbb otthon