in

Nincs gyereknapi ajándékötleted? Nekünk van!

Az UBTECH JIMU programozható robotokkal nem lehet melléfogni, ez a fejlesztő játékok új generációja. A gyerekek a hagyományos építő játékok előnyei mellett a programozás és a robotika világát is megismerhetik saját fantáziájuk és ügyességük segítségével.

UBTECH Jimu Truckbots programozható robot

49 990 Ft

Vedd meg itt!
Pins
  1. UBTECH Jimu Truckbots programozható robot

Az UBTECH Jimu Truckbots programozható robot 410 eleméből egy előre megtervezett robot állítható össze, de saját ötlet alapján is megépíthető belőle szinte bármi. Ultrahangos érzékelőjének köszönhetően felismeri az akadályokat és képes őket kikerülni mozgás közben, valamint a fogási-emelési képessége segítségével szállíttatni is lehet vele.

Emellett a hozzá tartozó iPad applikáció intuitív programozó funkciójával továbbra is műveletek végtelen sora tervezhető meg a TruckBotok számára. Az interaktív játék egyszerre tanít a robotika alapjaira, fejleszti a kreativitást és szórakoztat.

x Promóció
UBTECH Jimu Astrobot programozható robot

74 990 Ft

Vedd meg itt!
Pins
  1. UBTECH Jimu Astrobot programozható robot

JIMU ASTROBOT robotépítő készlet az egyik legfejlettebb összeállítás a JIMU családon belül. A készlet tartalmaz többek közt vezérlőtinfravörös érzékelőtBluetooth hangszórót és LED lámpát is. Mindebből három eltérő karakterű és képességű robot állítható össze a gyári leírás alapján, de természetesen a megépíthető dolgoknak csak a képzelet szab határt, hiszen a JIMU elemei más népszerű építőjátékokhoz hasonlóan bárhogyan összeépíthetőek. A JIMU ASTROBOT készlet fantasztikus fejlesztő játék és remek szórakozás, amit csak fokoz lenyűgöző minősége és professzionális kivitele. A megépített robotok egy telefonra telepíthető appon keresztül irányíthatóak.

Intelino Smart Train

49 990 Ft

Vedd meg itt!
Pins
  1. Intelino Smart Train

Az Intelino Smart Train a régi kisvasutakat idézi meg: egyszerű, mégis igen kifinomult. A sínek közé helyezhető színes jelölő elemek segítségével már három éves kortól könnyen „programozható” mozdony beállítástól függően akár száz percig is bírja, újratöltése USB kábelen keresztül egyszerűen történik.

A programozott vonatozás mellett táblagép vagy okostelefon csatlakoztatásával valós időben is irányítható a mozdony. Az Intelino segít a finom motoros képességek fejlesztésében is, ami még vonzóbbá teszi – hiszen bármire is esik a választásod, a legfontosabb, hogy a gyerekek játszva tanuljanak!

x Promóció
x Promóció

Fedezd fel a természetet – biztonságban!

Hiánycikk lesz az e-bicikli?