in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Nude – a tavasz legtrendibb árnyalata

Nude, a tavasz kedvenc árnyalata.

Így viseld a 2022-es tavaszi szezon legmenőbb árnyalatát, a nude-ot!

Carrie Bradshaw nude ruhája örökre beírta magát a film- és divattörténelembe, és ezzel együtt a nude, azaz a bézs és árnyalatai örök bérelt helyet kaptak a gardróbunkban is. Mindig elegáns, mindig cool, 2022-ben azonban újra kiemelkedő helyet kapott a kifutókon, így idén tavasszal ez az egyik legtrendibb szín a divatinfluenszerek körében. A szín talán azért is passzol ennyire a mostani trendekhez, mivel idén újra hangsúlyosak az ovesize és a gazdag textúrájú darabok, amelyeket remekül ellensúlyoz a bézs vagy a törtfehér visszafogottsága. Mutatjuk, hogyan viseld, hogy a szetted nagyon mai, modern hatású legyen.

Fekete+fehér+nude

Ez a színösszeállítás most mindent visz, ezzel nem lehet mellélőni. Bézs vászonnadrág, fehér póló, fekete zakó, és kész is a minden helyhez és időhöz illő outfit. Ezekben a verziókban az a jó, hogy egyszerűen nem lehet elrontani: ha maradsz ennél a három színnél, garantáltan ütős lesz a külsőd.

x Promóció
Nude, 2022 tavai strendje.

A nude megannyi árnylata

Íme egy újabb remek megoldás: kombináld a bézs, világosbarna, törtfehér darabokat a tökéletesen kifinomult és tökéletesen üde hatásért. Ez sem okoz majd nagy fejtörést, hiszen ezen a színskálán minden remekül passzol mindenhez.

Nude, a tavasz színe.

Egy csipetnyi nude

Ha nem szeretnél túl nagy felületen bézsbe öltözni (pedig ez az árnyalat minden bőrtónushoz passzol!), vidd bele a szezon slágerszínét az outfitedbe kiegészítők formájában. Egy nude táska, öv, cipő, kalap vagy laptoptok remekül hozzáilleszthető minden hangsúlyos ruhadarabhoz. A TRUNK Neoprene Sleeve laptop védőtok Rose Rhombe árnyalata igazán ütős, a tok pedig hiperellenálló, minden helyzetben kiválóan teljesít.

x Promóció
x Promóció
% élelmiszer, amit tilos a hűtőben tárolni.

5 élelmiszer, amit tilos a hűtőben tárolni

Intervall edzés, ez való neked!

Melyik intervall edzés való neked?