in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

Nyűgözd le a követőidet az Instagramon!

Szuper fotók az instára!

Amikor az ünnepek alatt összegyűlik a család, remek alkalom nyílik a közös fotózkodásra. Az alábbi trükkök, apró praktikák segítségével mindenki remekül fest majd a karácsonyi fotókon. Repülnek majd a likeok. Mutatjuk, hogyan nyűgözd le a követőidet az Instagramon a családi fotóiddal (is).

Ha végre mindannyian együtt vagyunk, nem szabad elszalasztani a lehetőséget arra, hogy közös, nagycsaládi fotókat készítsünk az utókornak, vagy magunknak, emlékbe. Ugyanez érvényes a baráti összejövetelekre is. Szerencsére ma már nincs szükség profi készülékre ahhoz, hogy kimagasló minőségű fotókat készítsünk – bőven elég hozzá egy új generációs okostelefon. Az új Apple iPhone 13 például fejlett duplakamera-rendszerrel, 12 megapixeles széles és ultraszéles látószögű kamerával lett felszerelve. A képeket különböző, vagány és hasznos fotografikus stílusokkal javíthatjuk fel, a kamerák pedig a gyengébb fényviszonyokhoz is remekül tudnak alkalmazkodni.

Következzen néhány profi fotósoktól elcsent trükk, hogy a telefonnal készült fotók is a legszuperebbek legyenek!

x Promóció

Használjunk önkioldót

Találjuk meg azt a pontot, ahol biztonságosan le tudjuk támasztani a kamerát, és használjuk a telefon kamerájának önkioldó funkcióját, hogy egész biztosan megfelelő legyen a fotó élessége. Még jobb, ha állványra tesszük a készüléket: az IK Multimedia iKlip Grip Pro például egy profi minőségű multifunkciós kameraállvány, kifejezetten iPhone és iPod touch készülékekhez. Az iKlip Grip Pro pillanatok alatt négyféle kiegészítővé változtatható: lehet stabil, állítható magasságú háromlábú asztali állvány, ergonomikus kézi fogantyú, kihúzható egylábú állvány vagy szelfibot.

Ha selfie, készüljön felülről

Jópofa ötlet nagy közös szelfibe tömörülni, gondoljunk csak Ellen DeGeneres elhíresült, Oscar-gálán készült fotójára, amin csak úgy hemzsegnek a sztárok egymás hegyén hátán. Nagy segítség ilyenkor egy szelfibot, de akár bottal, akár anélkül, a legjobb képet akkor lőhetjük, ha felemeljük a kamerát és a magasból lefele fényképezünk, miközben mindenki felemeli a fejét a kamerába néz. A selfie-k készítéséről egyébként már korábban is írtunk. Itt találod: Készíts vonzó selfie-t!

Ne használjunk vakut

Kapcsoljunk fel minden lámpát, fényforrást a lakásban, és kapcsoljuk ki a vakut. Ha önkioldóval fotózunk, gyengébb fényviszonyoknál is éles lesz a kép. Így elkerülhetjük a vakuzásból adódó vörös szemeket, és éles, előnytelen fény-árnyék kontrasztokat.

Hagyjuk a gyerekeket gyerekként viselkedni

Ne próbáljuk mindenképp rávenni őket arra, hogy mereven álljanak, mint a cövek. Üldögélhetnek, cseverészhetnek, tegyék, ami nekik jól esik – sokkal kedvesebb lesz tőle a végeredmény.

+1. tipp: Lepjük meg a szeretteinket egy pillanatfotóval

Szerezzünk be egy okos kütyüt, amivel azonnal tudunk fotókat nyomtatni. A LifePrint Instant Print Camera bluetoothon keresztül csatlakozik a telefonunkhoz, és azonnal nyomtatja is már a kiválasztott képeket. Filmje környezetbarát, egy töltéssel pedig akár 20 fotót is képes kinyomtatni.

x Promóció
x Promóció

Interaktív okosjáték: Shifu Plugo

Legmenőbb télikabátok.

Télikabát? Mutatjuk a legmenőbbeket!