in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Okoseszközök, amelyek a lakás díszei is lehetnek

Okoszeszközök, okosotthonok

Nem csupán gyertyákkal és díszpárnákkal tehetjük otthonossá a lakásunkat, de a technológiát is bevethetjük ahhoz, hogy lakályosabb és kényelmesebb legyen a környezetünk. Okoseszközök, amelyek nem csak okosak, de szépek is.

A lakberendezés szerelmeseinek egészen biztosan nem mindegy, milyen techcuccokat választanak otthonukba. Vannak ugyanis olyan kütyük, amelyek amellett, hogy rendkívül innovatívak és kellemesebbé, könnyebbé teszik az otthon töltött óráinkat, még díszítőelemként is megállják a helyüket, és rendkívül jól mutatnak egy komód, kávézóasztal vagy épp a konyhapolc tetején. Összegyűjtöttük kedvenceinket, amelyek hasznos részei lehetnek egy okosotthonnak.

NAIM Audio Mu-so 2 Wood

A Mu-so Wood Edition kortárs sziluettjével bármely otthont kiegészíti. Sima külseje fenntartható Ayous keményfából készült, szakszerűen kezelve, majd többször lakkozva, hogy a világos tölgyfa látszatát keltse. Az ikonikus eloxált alumínium hűtőbordáinkat egyedi árnyalattal egészítették ki, hogy az emelkedett stílus rajongóit is kielégítsék.
A Mu-so Wood Edition a Naim egyedülálló zenei streaming platformját használja, amely páratlan teljesítményt nyújt. Ez a készülék így nem csupán a tökéletes zenei percekről gondoskodik, de a lakás fényét is emeli.

x Promóció

MiPow Vaso Aroma okos illatosító

A relaxációs MiPow aroma diffúzor 5 féle relaxációs dallammal rendelkezik.  Ha nehezen tudjuk elengedni magunkat egy fárasztó munkanap után, csak kapcsoljuk be a gyönyörű külsejű elő a MiPow Vaso-t és már érezhetjük, ahogy a stressz leomlik a vállunkról. A diffúzor vázaként is használható.

Prét A Pousser

A Prét á Pousser Modulo beltéri okos szobakertjével évszaktól függetlenül, könnyedén és stílusosan nevelhetjük saját fűszernövényeinket és virágainkat. A csomag tartalma 4 darab cserép és növénykapszula tápanyagokban gazdag földdel, dekoratív, fenntartható erdőkből származó bükkfa kerettel és egy energiatakarékos LED fényforrással, amely az alkalmazáshoz csatlakozva egyéni beállításokkal alkalmazkodik a növények igényeihez. 

ELAGO MagSafe Tray Duo

Az ELAGO új töltőpadja MagSafe kompatibilis, segítségével egy helyen tudatjuk apró holmijainkat is. Így  készülékeink töltése közben is rendezetten tudjuk tartani asztalunkat. A töltő és tartó prémium minőségű, karcmentes szilikon anyagból készül, amely segít megvédeni értéktárgyainkat és a tartó felületét is. Tartsuk a kulcsainkat, pénztárcánkat, ékszereinket a tartóöböl részben így mindig tudhatjuk, hol találjuk legfontosabb dolgainkat. Ezzel egyszer és mindenkorra leszámolhatunk a rendezetlenül heverő kacatokkal, és a kaotikus kábeldzsungellel is.

x Promóció
x Promóció
Tippek azoknak, akiknek nehezére esik a sport

Nehezedre esik a sport? Próbáld meg így!

Hibrid munka - itt is ott is.

Tippek a hibrid munkavégzés elviseléséhez