in ,

Imádom!Imádom!

Önbizalom erősítő idézetek sztároktól

A hírességek világa sem áll mindig csillogásból, ám ők képesek arra, hogy egy-egy nehezebb időszak után megrázzák magukat, és tovább lépjenek. A kulcs, az önbizalom!

A nemzetközi celebritások körében több olyan személyiséget ismerünk, akik leckét adhatnak nekünk túlélésből. Mivel nagy próbatételek elé állította őket az élet, biztosan tudnak egyet s mást arról, hogyan kell kimászni a gödörből. Amiben a legnagyobb segítséget az nyújthatta, hogy kellőképpen bíztak önmagukban. Íme néhány önbizalom erősítő idézet a legnagyobb nevektől!

Coco Chanel

“Nem érdekel, mit gondolsz rólam. Én egyáltalán nem gondolok rád.”

x Promóció

Venus Williams

“Hinned kell magadban akkor is, ha senki más nem hisz. Ha ez sikerül, az már önmagában győzelem.”

Lucille Ball

“Ha magadat szereted, minden más összeáll. De nagyon kell szeretned önmagad ahhoz, hogy bármi is sikerülhessen neked ebben a mostani világban.”

Emma Stone

“Azt kívánom magunknak, fiatal nőknek, hogy legyünk kedvesebbek önmagunkhoz, merz akkor másokhoz is kedvesebbek leszünk. Folyamatosan arról beszélünk, hogy túl ilyenek, meg túl olyanok vagyunk, hogy nem vagyunk elég jók. De átállíthatjuk a fejünket. Átállíthatjuk a szívünket.”

Amy Poehler

“Amikor a belső démonom ellenem fordul és elkezd szidni engem, szembe fordulok vele és azt mondom: Hé, hagyd ezt abba, Amy a barátom! Kiállni önmagunkért ugyanúgy, ahogy egy barátért is kiállnánk, nehéz, de kielégítő feladat. És gyakran beválik.”

Oprah Winfrey

“Egykoron féltem attól, hogy az emberek megkérdik: Kinek képzeli ez magát? Ma már megvan a bátorságom ahhoz, hogy kiálljak, és azt mondjam: Ez vagyok én!”

Lady Gaga

“Ne hagyd, hogy az emberek elnyomják a ragyogásodat, mert vakítja őket. Mondd nekik, hogy vegyenek fel inkább napszüveget, mert te ilyennek születtél!”

Diane von Furstenberg

“Magaddal mindig együtt vagy, nem árt hát, ha élvezed önmagad társaságát.”

x Promóció
x Promóció

Okosóra? Igen! 3 meggyőző érv

Bőrhibák? Így tüntesd el őket profi módon!