in ,

Imádom!Imádom!

Nincs több kifogás!

Apple-fitness-plus

Új gyakorlatsorok érkeztek az Apple Fitness+ alkalmazásba várandósoknak, idősebbeknek és kezdőknek.

A Fitness+ több mint 200 különböző edzést kínál. A paletta most tovább bővült.

Az új Workouts for Pregnancy szekció 10 edzéstervet tartalmaz. Az edzések 10 percesek és a terhesség bármely szakaszában, bármilyen fittségi szinten biztonságosan kivitelezhetőek. Minden edzés tartalmaz plusz tippeket, szükség esetén segédeszköz használatához kapunk tanácsokat. Bár az edzések talán könnyűnek tűnhetnek egy haladó számára, a kismamák számára ideálisak. A gyakorlatokat Betina Gozo szakmai irányítása mellett végezheted, aki maga is babát vár, így garantált a biztonságos, de hatékony edzésmunka.

Az idősebb felnőtteknek összeállított gyakorlatsorok szintén 10 percesek és az erőnlétre, a rugalmasságra, az egyensúlyra, a koordinációra és a mobilitásra összpontosítanak. Könnyű súlyzós vagy saját súllyal végezhető gyakorlatok között válogathatunk. Az edzések úgy vannak felépítve, hogy bárhol elvégezhetőek legyenek.

Az Apple Fitness+ frissítésében mindezek mellett új jóga, nagy intenzitású intervallum (HIIT) és erőnléti edzésekkel debütál a Workouts for Beginners is. A könnyen követhető gyakorlatsorok során a kezdők is elsajátíthatják az alapokat mielőtt belevetnék magukat egy megterhelőbb edzéstervekbe.

A szolgáltatás az Apple Watch tulajdonosok számára jelenleg egy hónapig ingyenes, utána 10 dollár/hó vagy 80 dollár/év díjért lesz elérhető.

x Promóció
x Promóció
love

Amikor a gépek jobban ismernek, mint mi magunkat…

5 ingyenes meditációs alkalmazás szorongásra