in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Őszi lakásdekoráció stílusosan

Őszi lakásdekoráció stílusosan

Szeretnéd behozni az ősz meghitt hangulatát a lakásodba? Az alábbi tippekkel költséghatékony módon teremtheted meg a meleg, kuckós hangulatot otthon. Lakásdekoráció stílusosan, így csináld idén ősszel!

Ha szeretnéd becsempészni az ősz színeit és otthonosságát a lakásod falai közé, könnyedén megteheted néhány csináld magad dekorációs elemmel. Íme a legegyszerűbbek!

Őszi asztali vagy ajtódísz

A hétvégi kirándulás alatt szinte mindent begyűjthetsz, amire ehhez szükséged lehet. A boltból csupán egy szalma koszorúalap és egy ragasztópisztoly fog majd kelleni. A koszorúalapra ragassz vadgesztenyét, tobozokat, csipkebogyót, galagonyát vagy egyéb őszi terméseket, az üres helyeket pedig töltsd ki lelógó ágakkal.

x Promóció
Őszi lakásdekoráció stílusosan

Préselt levelek

Gyűjts színpompás őszi leveleket és tartósítsd őket úgy, hogy a levelekeket egy összehajtogatott papír közé majd egy könyv belsejébe helyezed. Egy hét elteltével vedd elő őket – az igazi tartósság és fény érdekében átfújhatod a száraz leveleket némi hajlakkal. Ragaszd őket üres papírlapokra, ezeket tedd keretbe, és akaszd fel őket oda, ahová a szíved kívánja. A leveles képek kiakasztása valóban belopja az otthonodba az őszi hangulatot.

Őszi lakásdekoráció csak stílusosan

Alakítsd ki magadnak kuckózós sarkot

Szerezz be egy meleg színtónusú takarót és néhány díszpárnát. Segíthet feldobni a teret, ha világos színű, például fehér vagy törtfehér színű párnákat párosítasz a rozsdabarna vagy mélybordó takaróhoz. Egy kis szekrénykére tégy ki néhány gyertyát, rendezd el őket egy tálcán, tégy közésjük néhány fenyőtobozt és apró dísztököt. Szerezz be egy diffúzort, amiben melegítő illatokat párologtatsz, mint például a fahéj vagy a narancs. A MiPow Vaso Aroma okos diffúzor pihentető, aromás hideggőzt bocsát kis, finom, lágy párát képez 16 órán át és 5 féle különböző relaxációs dallamot is lejátszik igény szerint. Ehhez már nem kell más, mint egy csésze meleg tea, és egy jó könyv.

x Promóció
x Promóció
Építsd be a mozgást az életedbe!

Így építsd be a mozgást a napirendedbe, ha túl elfoglalt vagy!

Motiváció a mindennapokhoz.

Motiváció a mindennapokhoz