in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

Otthoni dolgozósarok – praktikusan

Otthoni dolgozósarok praktikusan.

Könnyebben megy a koncentrálás, ha káosz helyett inspiráló környezet vesz körül. Otthoni dolgozósarok, így rendezd be, hogy komfortos is legyen.

Mivel egyre inkább otthoni vagy hibrid munkavégzésre rendelkezünk be, egyáltalán nem mindegy, milyen körülmények között tudsz dolgozni az otthonodban. A munkahelyeden, az irodában szigorú munkavédelmi előírásoknak kell megfelelnie a munkaállomásodnak, ám nem jellemző, hogy ezt otthon is ellenőrizné a munkaadó. Holott az egészséged megőrzésének szempontjából nagyon fontos a megfelelő asztal, szék, és a dolgozósarok praktikus, kényelmes, zavaró tényezőktől mentes kialakítása. Ha a következő tippeknek megfelelően rendezed át az otthoni íróasztalodat, sokkal kellemesebb lesz a jövőben a home office.

Kezd a nulláról!

Ne kezdj válogatni, hanem fogd magad, és mindent pakolj le az asztalodról és a környező polcokról (fiókokból), ha vannak ilyenek. Tedd a tárgyakat egy nagyobb zsákba vagy kartondobozba. Töröld le tisztára a felületeket. Ülj le a székre, és kezd el alaposan végiggondolni, mire is van szükséged nap mint nap. És azt is, hogyan lenne a legpraktikusabb ezeknek a tárgyaknak az elrendezése. Ennek megfelelően rendezd be a dolgozósarkat, a feleslegesnek bizonyult tárgyakat, pedig pakold el egy tároló dobozba, átszelektálva. Nézd át a tollakat, felhalmozódott papirosokat, és dobj ki mindent, ami már nem működik, vagy amire nincs szükséged. Ugyanígy dobd ki a tavalyelőtti asztali naptárt is.

x Promóció

Légy úrrá a technológiai káoszon – tartsd üresen a teret

Munkaállomásodat igyekezz úgy kialakítani, hogy a lehető legkevesebb kábel és kütyü akadályozzon munkavégzés közben. Ezek ugyanis nem csak fizikai nehezítést jelenthetnek, hanem vizuális szennyezést is, ami nehezíti a koncentrációt. Az Adam Element Omnia 3 az 1-ben vezeték nélküli töltőállomás például lehetővé teszi három Apple termék egyidejű töltését és tárolását, kevés helyet foglal, és jól is néz ki.

MacBook tulajdonosoknak gyakran okoz fejtörést a gépük korlátozott csatlakoztathatósága. Ennek elegáns megoldása a HyperDrive DUO 7 in 2 hub formája, amelynek kialakítása teljes mértékben a MacBookok stílusára van szabva, a hosszabbító kábel pedig még kényelmesebb használatot biztosít.

Mindennek legyen pontos helye

Tárgyaid annak megfelelően rendezd el és tárold, hogy milyen gyakran használod őket. Ha sűrűn firkálgatsz postitekre, az legyen rögtön a jobb kezednél, a tolltartó mellett. A rendszeresen használt tárgyakat tedd az íróasztal legfölső fiókjába vagy polcára, a legritkábbakat pedig a legalsóra. Ha munkád igényel nagyobb üres felületeket (például tervrajzok ellenőrzéséhez, vagy dokumentumok aláírásához, gondoskodj arról, hogy ez a felület egyetlen kézmozdulattal, egyetlen nagyobb tárgy arrébb tevésével a rendelkezésedre álljon. Helytakarékosság, de a gerinced egészségének a szempontjából is jó ötlet állványra tenni a laptopodat: a TwelveSouth Curve tartóval például a sokkal kényelmesebb a munkavégzés.

x Promóció
x Promóció
Hátizsák minden helyzetre.

Hátizsák, különböző élethelyzetekre

Helytakarékos tárolás.

Helytakarékos tárolás a fürdőben is