in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Prêt à Pousser, a kiskert, amire nem lehet nem rákattanni!

Nincs túl sok érzéked a kertészkedéshez, ugyanakkor vágysz a növények közelségére a lakásodban is? Szeretnéd mindig friss fűszernövényekkel ízesíteni a főztöd, de mindeddig nem sikerült hosszútávon életben tartani őket? Akkor az okos otthoni kert lesz a megoldás a számodra!

A minimális törődést igénylő, önfenntartó kert minden elfoglalt hobbikertész álma, ami mostanra meg is valósult. A francia Prêt à Pousser márkát lelkes, növényimádó fiatalok alapították azzal a céllal, hogy azokhoz is eljuttassák az élő növények közelségének örömét, akik alkati adottságaik vagy életformájuk miatt teljesen alkalmatlanok a szobanövények rendszeres gondozására – vagy egyszerűen csak lusták hozzá.

Mitől különleges?

A Prêt à Pousser beltéri kiskertrendszer tápoldatos technológián alapszik. A szisztéma a kapszulás kávéfőzőhöz hasonlítható: a dizájnos kaspókhoz olyan kapszulák járnak, amelyek eleve tartalmazzák a magokat, a tápanyagot és a tápfolyadék által könnyen átjárható kókuszrostokból álló talajréteget. Ráadásul mindegyik kertecskének saját okos LED-világítása van, ami a környezeti fényviszonyok figyelembe vételével gondoskodik a lehető legideálisabb fényről. Nekünk nincs más dolgunk, mint belehelyezni a kapszulát a helyére, a kaspót feltölteni vízzel és a rendszert áramforrásra csatlakoztatni. A vizet elegendő 2-4 hetente pótolni.

x Promóció

A bőség zavara

Ha beszereztük az okos kertrendszerünket, a legnagyobb fejtörést biztosan az okozza majd, milyen növényekkel is töltsük meg azt. Hiszen a kínálatban több mint negyven különféle növény szerepel, a gyógynövényektől elkezdve a minizöldségeken át a virágokig. Az okos kaspókban termeszthetünk koktélparadicsomot, mini csilipaprikát, salátát, bokcsojt vagy metélőhagymát, de levendulát, mentát, bazsalikomot is. A Prêt à Pousser kínálata ráadásul folyamatosan bővül, és gyakran örvendeztetik meg vásárlóikat limitált kapszulakollekciókkal is, amelyeket egy-egy nagynevű séf állít össze saját kedvenc fűszernövényeiből.

A Prêt à Pousser okoskertet már meg is vásárolhatod!

x Promóció
x Promóció

A legfontosabb szempontok a gyerekszoba berendezésénél

Sport, smink, zsírégetés

Smink sportoláshoz – mehet vagy sem?