Profi ápolás az iPad-ednek


Az iPadnek is szüksége van a gondoskodásra.


Az iPad egy sokoldalú és kényelmes eszköz, legyen szó munkáról vagy szórakozásról. Ám épp a gyakori használat miatt gyakran szennyeződhet, és nem mindegy, hogyan fogsz hozzá a megtisztításához.

A karcolásokat és a durva szennyeződést megakadályozhatod a tartós és kifejezetten stílusos tokokkal, amelyek számos formában (cover, sleeve) és típusban kaphatóak. Ugyanakkor alkalmanként még így is szükségessé válhat egy alapos fertőtlenítés, amelyet az alábbi pontok betartásával végezz el:

1. Az iPad megtisztítása előtt húzd ki a kábeleket az eszközből, és kapcsold ki az Alvás/Ébresztés gomb nyomva tartásával.

2. Csak puha és szöszmentes kendőt használj, esetleg enyhén benedvesítve, de ügyelj rá, hogy a nyílásokba soha nem kerüljön folyadék.

3. Ne használj háztartási tisztítószert, ablaktisztítót, oldószert, sűrített levegőt, aeroszolt, alkoholt, súrolószert, ammóniát vagy hidrogén-peroxidot tartalmazó tisztítószert az eszköz megtisztításához. A kijelző tisztításához kiemeleten ajánljuk a WOOSH! vagy AM képernyőtisztítóit, melyekkel anélkül tarthatod tisztán iPad-ed kijelzőjét, hogy kárt tennél benne.

4. Fontos tudni, hogy az iPad kijelzője olajtaszító bevonattal kerül forgalomba. Ez a réteg a használat által megkophat. Ilyen esetekben az olajos ujjak által hagyott nyomokat csupán egy puha kendővel töröld le, de semmiképp ne használj erős dörzsölőszert vagy érdes szivacsot, mert ez tovább csökkentheti a kijelző olajtaszító tulajdonságát, ráadásul magát a kijelzőt is könnyen felsértheti, megkarcolhatja.

Ha pedig mégis elromlana iPad-ed vagy megkarcolódna képernyője akkor fordulj az iCentre hivatalos Apple szervizéhez, akiknél meghibásodott készülékedet Budapest négy pontján (Allee, Arena, MOM, Infopark) is leadhatod, akkor is, ha azt nem náluk vásároltad, sőt élhetsz a kényelmes és kontaktmentes szervizfutár szolgáltatással is.