in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Selyemsál – így viseld, hogy trendi legyen az összhatás

Selyemsálak mindenkinek.

Egy klasszikus, jó minőségű selyemsál örök érték, nem hiányozhat egyetlen gardróbból sem. Viselésük azonban sok nőnek szokott fejtörést okozni.

Sokan vannak, akik nem igazán tudják, hogyan építsék be a mintás selyemsálakat a mindennapi kiegészítőik közé, mivel attól tartanak, hogy esetleg öregíteni fogja őket az összhatás. Való igaz, a selyemsál vagy selyemkendő hallatán azonnal eszünkbe jut a nagyi, holott ugyanúgy asszociálhatnánk róla a hollywoodi glamúrra vagy a klasszikus eleganciára. Ha továbbra sem győződtünk meg arról, hogy ezeken a stíluscsapásokon szeretnénk elindulni, íme három tipp, ami nagyon maivá, modernné és hétköznapivá teszi a selyemkendők viselését.

Dress it down!

Úgy állítsd össze a szettedet, hogy abban a nagyon egyszerű, laza darabok domináljanak. Egy jópofa pamutpóló farmerdzsekivel vagy egy sima, egyszínű melegítőfelső bőrdzsekivel vagy bomberdzsekivel kombinálva remek alapot adnak a klasszikus, mintás selyemsálnak. Ebben a szettben egészen biztosan senki nem fog légiutaskísérőnek nézni.

x Promóció
A selyemsál öltöztet.

Viseld a táskán vagy övként!

Ha sehogy nem érzed a helyén a nyakadban, viseld övként a farmeredbe fűzve, vagy csomózd rá a táskára táskadísznek. Ha a sál kisebb méretű, még akár karkötőként is rátekerheted a csuklódra.

Selyemsál táskára.

Kösd a fejedre!

Akár fejpántként, akár teljes fejet eltakaró fejkendőként viseled, mindenképp nagyon mai hatást fogsz vele elérni. A különböző social platformokon rengeteg tippet találsz a megkötési módokra. Ha egyik sem jön be neked, kösd a copfod köré egy jópofa masnira.

TIPP: Így tudod megkülönböztetni a valódi selymet a műselyemtől

A valódi selyemben lehetnek apró szövési hibák a szálakon, mivel ez egy természetes anyag, a maga természetes hibáival. A valódi selyem fénye többszínű, míg a nyloné sima fehér. Ha festett minta található a sálon, a valódi selyem esetében a minta sokkal jobban átüt a sál másik oldalára, mint a poliészter esetében.

x Promóció
x Promóció
Rendezd otthon az irataidat!

Rendszerezd otthon a hivatalos dokumentumokat!

Tudatos zenehallgatás.

Tudatos zenehallgatás mint meditáció