in ,

WOWWOW AranyosAranyos Imádom!Imádom!

Szakítás után vagy? Fókuszálj önmagadra!

Szakítás után vagy? Segítünk!

Szakítás után kell egy kis idő, míg visszazökkenünk a normális kerékvágásba, az alábbi tippekkel azonban gyorsan sikerülni fog.

Egy kapcsolat vége sosem könnyű. A másik nélküli életet szakítás után, különösen, ha hosszú ideig voltatok együtt, sok időbe telik megszokni. Fontos, hogy a napirendedet olyan dolgokkal töltsd meg, amiket szívesen csinálsz. Élvezd mindazokat a dolgokat, amelyeket nem tehettél meg, amikor kapcsolatban voltál, és hozd ki a legtöbbet az újonnan megtalált szingli életedből. Mert szinglinek lenni nagyon szórakoztató lehet! Íme néhány tipp, hogyan engedd el a régi kapcsolatodat, és koncentrálj arra, hogy önmagad legjobb verziója legyél. Szakítás után is van élet, de még milyen!

Kerüld az exed közösségi oldalait

Ne csekkold naponta az exed Instagramját és Facebookját, hogy megpróbáld kideríteni, mit csinál a szakítás után. Ezzel csak még jobban megbántod magad, mert jó eséllyel olyan dolgokat fogsz találni, amiket nem akartál látni. Például láthatod, hogy új barátnője van, és ez csak felerősíti a vágyadat, hogy visszaszerezd őt, vagy hogy bosszút állj rajta. Jobb, ha teljesen távol maradsz a közösségi médiától. Szakítás után ugyanis nagyon fájdalmas tud lenni a turbékoló szerelemes szelfik látványa. Ha túl nagy a kísértés, kövesd ki az exedet. Nem kell blokkolnod őt, csak győződj meg róla, hogy eltűnt a hírfolyamodból.

x Promóció

Találj új hobbikat, vagy találj vissza a régiekhez

Használd ki a szabadidődet arra, hogy új tevékenységeket fedezz fel, vagy térj vissza régi hobbijaidhoz, amelyeket anno szerettél. Ahhoz, hogy megtaláld új kedvetelésedet, érdemes akár órákat is venni – kísérletezz, amíg meg nem lesz az igazi. Minden héten elmerülhetsz egy másik tevékenységben. Menj el egy festőiskolába, vagy egy táncstúdióba, és vegyél részt balett- vagy szteppórán. Rá fogsz jönni, mennyivel több időd lesz most már arra, hogy élvezettel próbálj ki olyan dolgokat, amiket eddig nem csináltál, vagy amikre eddig nem is gondoltál. Nagyon jól fogod érezni magad, ha új hobbit kezdesz el űzni, és a végén valószínűleg sok olyan barátra teszel szert, akik ugyanolyan dolgokat szeretnek csinálni, mint te.

Vezess be új rutint

Dobd ki a korábbit, a szakítás előttit az ablakon, és állj bele egy új, egészséges rutinba, amely javítja az életedet. Vegyél például főzőtanfolyamokat, és tanuld meg, hogyan készíts ínycsiklandó és egészséges ételeket. Ha megváltoztatod a szokásaidat, figyelj arra, hogy az új szokások egészségesebbek legyenek, mint a régiek, így nem csak a lelked de az egész tested összességében jól fogja érezni magát. Ha kidolgozod a tervet, hogy milyen legyen a szakítás utáni rutinod, és ehhez tartod magad, pillanatok alatt jobban fogod érezni magad. A kulcs az, hogy felkelsz és aktív vagy, ahelyett, hogy egész nap a fenekeden ülsz, sajnálod magad és az exeden filózol.

x Promóció
x Promóció
Csillagjegy, aki nem bírja zene nélkül.

3 csillagjegy, akinek mindene a zene

Íme az új hajformázás őrület a TikTokról.

Hajformázás őrület a TikTokról