in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Sztárok, akik rajonganak az Apple Watch-ért

Apple Wtch rajongó sztárok.

Az Apple Watch sokak szívét megdobogtattja. A legnagyobb rajongók között világsztárokat is találunk szép számmal.

Anna Wintour

A a divatvilág koronázatlan királynője, az amerikai Vogue főszerkesztője, Anna Wintour jóváhagyta, sőt, lelkesen viseli is, egészen biztosak lehetünk benne, hogy az Apple Watch kötelező kelléke a gardróbunknak.

Sztárok, akik rajonganak az Apple Watch-ért.

Chloe Grace Moretz

A tinisztárból lett ismert és elismert színésznő is büszkén mutogatta legújabb szerzeményét, amikor az Apple piacra dobta az okosóráját.

x Promóció
Apple.

Karlie Kloss

Egy olyan aktív, mozgalmas és elfoglalt életet élő szupermodellnek, mint Kloss, az élet minden területén jó szolgálatot tehet az Apple Watch. Figyelmezteti, hogy ne késsen el sehonnan, monitorozza az egészségét, naplózza az edzéseit – nem csoda, hogy nem tud megválni tőle.

Sztárok, akik rajonganak az Apple Watch-ért.

Hailee Steinfeld

A sztár annyira ragaszkodik okosórájához, hogy még a hivatalos fotózásokra sem hejlendó megválni tőle. Íme itt a Flare magazin címlapján pózol kedvenc kiegészítőjével, ami remekül passzol is a képen viselt szettjéhez.

Apple watch.

Christie Turlington

A szupermodellt már az okosóra hivatalos megjelenése előtt két héttel lencsevégre kapták ezzel az okos kütyüvel a csuklóján futás közben, amikor épp a London Marathonra edzett. Nem csoda, hogy az Apple épp őt választotta egyik tesztelőjének, hisz a szupermodell híres sportos életstíusáról.

Apple watch.

Katy Perry

Az énekesnő személyre szabta a saját Apple okosóráját: stílusához hűen ő egy Mickey egeres verzióval fotózkodott, szintén napokkal az Apple Watch megjelenése előtt.

Apple watch.x Promóció
x Promóció
Rezsicsökkentés okosan.

Rezsicsökkentés kisokos, így spórolj a számlákon!

Legmenőbb tokok.

A legmenőbb tokok a nyári szezon divattrendjeihez