in ,

Imádom!Imádom!

Télikabát? Mutatjuk a legmenőbbeket!

Legmenőbb télikabátok.

Kétség sem fér hozzá, beköszöntött a tél, és vele együtt a mínuszba átcsapó, igazi hidegek is. Ám a rossz idő nem mehet a stílus rovására.

Szerencsések vagyunk mi, XXI. századi nők, ugyanis mostanra tökéletesen összeért a stílus és a praktikum. Így ma már az igazán meleg télikabátok is jól néznek ki, és még a legfázósabbak is megtalálják azt a verziót, ami tökéletesen kielégíti az igényeiket.

Színes télikabát

Azoknak ajánljuk, akik szívesen feldobnák a téli szürkeséget a szettjeikkel. Egy egyszínű, ám nagyon élénk kabát ramakül variálható bármilyen outfittel, és már önmagában is öltöztet. Javasoljuk hozzá a fehér, bézs vagy halványszürke sapkát és sálat a fekete helyett.

x Promóció

Hosszú pufi télikabát

Imába foglalhatjuk azokat a tervezőket, akik beemelték a coolság birodalmába a pufidzsekit, hisz nem létezik ennél melegebb, kényelmesebb és praktikusabb kabátfazon. Különböző hosszban elérhetők, még bokáig érő, oversize verziót is találhatnak azok, akik legszívesebben a paplant vinnék magukkal az utcára.

Teveszőrszínű, klasszikus télikabát

Az úgynevezett camel coat általában finom, jó minőségű gyapjúból készül, így elegáns, szép, ugyanakkor igazán meleg is. Ezekből is találhatunk már bokáig érőt, és a hagyományos szabásvonalhoz járó övvel jó szorosra is húzhatjuk magunkon.

Oversize kabát

Ha már oversize – szövetkabátban is megtalálható ez a variáns, ami azért kiváló, mert kényelmesen alá lehet öltözni. Ha úgy esik jól, egy látványos sállal kombinálva akár még a pasink kabátját is magunkra ölthetjük.

Műszőrme kabát

Általában nem vagyunk a poliészter hívei – kivéve, ha műszőrméről van szó. Ezek a kabátok kivételesen melegek, rengeteg színben, szabásban elérhetők – sőt, még mintás verziókkal is találkozhatunk, amelyek közül nagy kedvencünk az ocelotminta.

x Promóció
x Promóció
Szuper fotók az instára!

Nyűgözd le a követőidet az Instagramon!

Nagytakarítás stressz nélkül.

Nagytakarítás stresszmentesen – így csináld!