in , ,

WOWWOW

Tippek kezdő influenszereknek

Az influenszer-lét látszólag egyszerű, gondtalan és glamúros, ám az igazán sikeres arcok mögött rengeteg munka áll. Már a kezdő lépéseket is érdemes alaposan megfontolni, ehhez adunk most néhány hasznos tippet.

Ma már világszerte – és itthon is – akad jó néhány olyan influenszer, akinek ez a fő kereseti forrása. Mivel elég sokan vannak, egyre nehezebb betörni erre a piacra, de jól kidolgozott stratégiákkal és megfelelő előkészületekkel közel sem lehetetlen. Soroljuk, mire érdemes figyelni, ha úgy döntünk, erre az útra lépünk.

1. Találjuk meg a fókuszt és legyünk őszinték

Lehet, hogy kismillió dolog érdekel bennünket egyszerre, ám ezek közül muszáj kiválasztani a fókuszt, ami influenszerként definiálhat bennünket. Ez lehet irodalom, divat, szépség, lakberendezés vagy utazás – a lényeg, hogy tényleg értői és rajongói legyünk a témának. Emellett persze idővel megmutathatjuk a többi oldalunkat és érdeklődési köreinket is, de csak akkor, ha van már követőbázisunk. Ha a fókusz megvan, törekedjünk az őszinteségre: mutassuk a legjobb oldalunkat, persze, de kerüljük az agyonretusált fotókat, és az irreálisan ideális ábrázolást.

x Promóció

2. Használjunk #hashtageket!

Van, aki imádja, van, aki gyűlöli, de a hashtagek kétség kívül működnek. Az elején mindenképp ajánlott bevetni őket, hiszen másképp nem fognak ránk találni a jelenleg uralkodó social média zajban. Később, ha már kellő számú követővel rendelkezünk, elhagyhatjuk a tageket, ha úgy jobban tetszik.

3. Sokféle formátumban gondolkodjunk

Ma már nem elég a szöveges blog vagy az Instagram fotó – mindenféle műfajban kénytelenek vagyunk tartalmat előállítani. A videók mindent visznek – minél hamarabb tanuljuk ki az alapfogásokat, hogy megfelelő minőségben tudjunk videós contentet gyártani. A Pivo Pod Red Starter Packkel minden a kezünkbe kerül, ami egy videóhoz vagy élő közvetítéshez nélkülözhetetlen. Bármerre is mozgunk el, a Pivo követ bennünket. A Smart Tracking mindig szem előtt tart, így nem fogunk kisétálni a kamerából és elrontani egy majdnem tökéletes felvételt. Álló és fekvő módban is működik. Segítségével több platformon streamelhetünk egyszerre, és a sok hasznos funkció segítségével kimaxolhatjuk a kreativitásunkat, hogy igazán egyedi tartalmat hozzunk létre.

4. Fogjunk össze más influenszerekkel

Ebben a műfajban hatványozottan igaz, hogy együtt erősebbek vagyunk! Csatlakozz más influenszerekkel, kapcsolódj be nyereményjáték-körökbe, tanulj tőlük és oszd meg velük saját tudásodat, tapasztalataidat is. Meglátod, megéri!

x Promóció
x Promóció

Így hangolódj az őszre!

A leghasznosabb kiegészítők az autónkhoz