in ,

AranyosAranyos WOWWOW Imádom!Imádom!

Tökéletes nappali

Tökéletes nappali.

Az évek során a lakberendezők felismertek néhány egyszerű alapelvet, amelyek alkalmazásával jobban néznek ki a terek, így a nappali is.

A nappali átrendezése, berendezése igazi kihívást jelenthet, mivel két dolog – a televízió és a kanapé – hajlamos leuralni a teret. Az alábbi tippek segíthetnek megvalósítani a harmóniát.

Válasszunk egy fókuszpontot

Soha ne becsüljük alá a szoba fókuszpontjának erejét. Néha természetes módon jelenik meg, például ha van egy kiemelkedő ablak vagy egy beépített kandallópárkány, míg máskor nekünk kell létrehoznunk azt, dohányzóasztal, vagy olvasósarok formájában. Találjuk meg ezt a fókuszpontot és ragaszkodjunk hozzá. A többi bútort rendezzük, igazítsuk köré.

x Promóció

Ne toljuk a bútorokat a falhoz

A szoba méretei határozzák meg, hogy mennyire húzhatjuk el a bútorokat a faltól, de még egy kis helyiségben is érdemes némi távolságot hagyni a bútorok hátulja és a falak között. A közhiedelem ellenére ez a kis szellősség valóban nagyobbnak mutatja a szobát.

Vegyük figyelembe a forgalom irányát

Az egyik legfontosabb dolog, amit a bútorok elrendezésekor figyelembe kell venni, az a közlekedés: honnan hová haladunk a szobán keresztül. Fontos, hogy ebben ne akadályozzanak bennünket a bútoraink. Gondoskodjunk arról, hogy a dohányzóasztal és a kanapé, valamint a székek között legyen megfelelő távolság, hogy az emberek nehézség nélkül át tudjanak sétálni a szoba egyik végéből a másikba.

Használjuk a megfelelő méretű szőnyegeket

A szőnyegek a bútorok alá tartoznak – az összes bútor alá, ha megoldható. Ha nem padlószőnyeget, hanem különálló szőnyeget használunk, ügyeljünk arra, hogy elég nagy legyen ahhoz, hogy az összes ülőbútor elférjen rajta. Legalább a nagyméretű bútorok elülső lábai üljenek a szőnyegen (a hátsó lábak szükség esetén a padlón is lehetnek).

Játsszunk a világítással

Egy nagy és erős fényforrás helyett használjunk több kisebb hangulatvilágítást. Az okosizzók jó választásnak bizonyulhatnak, mivel azoknak a fényerejét és színét is állíthatjuk. Az Aqara LED Bulb állítható fényerővel és színhőmérséklettel rendelkező izzó, beépített Zigbee vezeték nélküli kommunikációs modullal.  A Hub-hoz való csatlakozás után, kapcsolódik az intelligens vezérlőkhöz, és engedélyezhetjük rajta keresztül a fel- vagy lekapcsolásának ütemezését valamint más intelligens opciókat is.

x Promóció
x Promóció
Futópad vs. kinti futás.

Futópad vs. kültéri futás

iPhone 14.

Ragyogó szépség: fókuszban az iPhone 14