in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Trendi kiegészítők, amelyek feldobják a szettedet

Trendi kiegészítők, amelyek feldobják a szettedet

A téli időszakban viszonylag egyhangú tud lenni az öltözködésünk, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehetünk ilyenkor is stílusosak.

Egy öltözéknél gyakran csak néhány apró részlet szükséges ahhoz, hogy jelentéktelenből látványossá alakuljon. Ezt a legkönnyebben a jól megválasztott trendi kiegészítők segítségével tudjuk elérni. Télen persze jóval nehezebb dolgunk van, hiszen ilyenkor a kényelem és főleg a meleg a legfontosabb szempont, kevésbé adunk a látványra. Ám ilyenkor sem kell kompromisszumot kötni! Íme a trendi kiegészítők, amelyek feldobják a szettedet!

A trendi kalap

A különböző fejfedők fénykorukat élik, szinte nincs olyan márka, amelynek a kínálatában ne találnánk jobbnál jobb kalapokat. Ha a megfelelő anyagból készültet választjuk, nem csak divatos kiegészítő lehet, de a fejünket is melegen tartja.

x Promóció
Filckalap: Next

A látványos sál

Bármilyen télikabátot feldob, és a komfortérzetünket is emeli. Az oversize sálak ráadásul stólaként is viselhetők, ha esetleg nem működik megfelelően a fűtés az irodában.

Sál: Zara

A design telefontok

Az okostelefonokra tervezett védőtokok nem csak divathóbortok – fontos funkciójuk van. Ám persze stíluselemként is kiválóan bevethetők. Az Ideal of Sweden újdonsága, a prémium anyagokból készült ,teveszínű Atelier tok tökéletesen illeszkedik és védelmet nyújt iPhone 13 Pro készülékeknek.

Telefontok: Ideal of Sweden

A minőségi laptopok

A Red Ant MacBook tokok mindegyike természetes, prémium alapanyagokból készült. Kézzel varrott, így minden darab alapos minőségellenőrzésen esik át mielőtt leendő tulajdonosához kerülne. Igazán stílusos kiegészítője lesz ruhatáradnak, hiszen ez a tok maga a stílus!

Laptoptok: Red Ant MacBook

A statement napszemüveg

Ha a szetted visszafogott, legyen a napszemüveged látványos. Válassz olyan darabot, ami kiválóan illeszkedik az arcodon, ám formája, mintája nem mindennapi.

Napszemüveg: Reserved

x Promóció
x Promóció
Very Peri színű cuccok

Very Peri – a legmenőbb cuccok a Pantone 2022 színében

Tippek azoknak, akiknek nehezére esik a sport

Nehezedre esik a sport? Próbáld meg így!